Decorațiuni speciale pentru Sărbătorile Pascale



Echipa portalului hmade.eu - dedicat pasionaților de hand-made din Moldova, a organizat în acest week-end un master-class deosebit. Invitata specială, de această dată a fost Ludmila Beiu, creatoare de obiecte confecționate manual. Ludmila a inițiat participantele în arta creării coronițelor de Paști. Evenimentul a avut loc în cadrul unui centru comercial din Chișinău, la un moment dat a atras o atenție deosebită publicului. Atmosfera degajată și buna dispoziție  a surprins plăcut participantele la eveniment. În cadrul master-class-lui au fost prezente peste 20 de participante care au creat coronițe pascale deosebite.

Master Class hmade.eu hand-made

 Ludmila a moștenit pasiunea confecțiilor manuale din familie. Pe parcurs reușit să realizeze și decoruri pentru nunți. Totul a început din clipa în care a hotărât să creeze un decor deosebit pentru nunta sa care a inspirat prietenii și invitații. Depune mult suflet și pasiune în fiecare creație.  Acum se axează pe decor textil și oferă consultanță în acest domeniu. Dealtfel, Ludmila creează coșulețe decorative, mănuși și jucării. Fiecare articol hand-made la comandă e realizat în timp util, iar preferințele clientului sunt respectate cu strictețe.

Master Class hmade.eu hand-made

Creațiile Ludmilei pot fi vizualizate pe site-ul hmade.eu Celor care sunt în pană de idei în privința decorațiunilor de Paști le recomandăm cu drag magazinul personal al Ludmilei pe portalul hmade.eu. În cadrul site-ului sunt prezente o multitudine de meșteri.  Fiecare meșter prizintă o varietate bogată în materie de idei petru cadouri, decor interior și multe altele.

Master Class hmade.eu hand-made

Ion Prodan, fondatorul proiectului hmade.eu a conceput platforma într-un mod structurat. Respectiv, site-ul are patru compartimente bine definite: Produse Handmade, Meșteri, Handmade Blog și un Forum. Compartimentul Produse Handmade ne ajută, pe noi cei în căutarea unui prezent, să identificăm foarte rapid cadoul în dependență de ocazie. De exemplu: vizitând pagina Produse Handmade vom putea selecta rapid categoria Accesorii, Nunți, Jucării sau Decor Interior pentru a vedea instant imaginile produslelor. Comanda se plasează cât ai clipi, iar meșterul ne va contacta la telefon pentru a stabili detaliile livrării.

 Master Class hmade.eu hand-made

Dacă tot am menționat meșterii, e bine de știut că din momentul care aceștia se înregistrează pe site-ul hmade.eu au o posibilitate extraordinară de a vinde produsele hand-made pe site și să gestioneze comenzile într-un mod facil. Pot oferi cupoane de reducere pentru ocazii speciale. Mai mult de atât, meșterii care își fac cont pe site sunt în măsură să acceseze statistici despre magazinul personal. Cumpărătorii oferă testimoniale și desigur fiecare meșter, deține un panou de control cu setări. Apropo, înregistrarea și crearea magazinelor personale e absolut gratuită. 

Sărbătorile Pascale sunt momente deosebite - reunesc familiile, sunt pline de lumină și bună dispoziție. Cu această ocazie platforma hmade.eu e la dispoziția fiecăruia dintre noi. Surprinde persoanele dragi cu un cadou special, creat cu multă dăruire și pasiune. Vizitează site-ul acum și dăruiește din inimă un cadou special.

 

(P)