Întrebări FrecventeÎntrebări Frecvente

Cum pot adăuga un articol pe site?

Pentru a adăuga pe site un articol urmati instructiunile de adăguare a articolelor pe site

Cum pot insera o imagine in articol?

Urmati instructiunile de aici

Cum pot crea un cont pe site?

Pentru a crea un cont nou, faceti click pe iconita din coltul din dreapta sus, alegeti o retea sociala in care aveti cont (Gmail, LinkedIn), autentificati-va cu acest cont iar la prima logare portalul va crea un cont. 

Cum putem redacta un articol adaugat?

Pentru a redacta un articol, trebuie sa va autentificati pe site cu acelasi cont din care a fost adaugat articolul. Dupa autentificare deschideti articolul si dati click pe EDITEAZA din partea stanga a articolului (informatia despre rubrica si tag-uri). Faceti modificarile si salvati articolul. 

Cine poate adauga articole pe CIVIC.MD?

Oricine poate adauga informațiile pe site. Organizatiile necomerciale pot adauga pe site gratuit in baza contului simplu, pentru agenti economici sunt taxe. Organizatiile necomerciale pot opta pentru un cont de partener platind o taxa simbolica: contul ofera avantaje comparativ cu contul simplu. Informațiile publicate trebuie sa fie relevante domeniului. 

Sunt Agent Economic, pot avea Cont Partener?

Pentru alti agenti economici sunt conturile Business si conturile Recruiter (daca doriti sa postati anunturi de recrutare pentru diferite organizatii). 

Am cont Premium (Platit) dar nu sunt satisfacut de rezultate. Pot obtine banii inapoi?

Da, putem restitui banii pentru perioada neutilizata. Contactati-ne la support@portal.civic.md

Cum pot anula abonamentul Patreon?

Intrati aici pentru a citi instructiunile de anulare a abonamentului: https://support.patreon.com/hc/en-us/articles/9123489083277-Cancelling-my-membership

Cum pot anula abonamentul prin Stripe?

Dati click aici si introduceti emailul cu care ati platit prin platforma Stripe. Veti primi pe email un link unde veti putea gestiona abonamentele. 

 

Pot plati in numerar pentru un cont Premium?  

Nu. Acceptam doar platile prin 2Checkout, Patreon, Stripe si Paypal. Platile prin stripe ofera posibilitatea platii prin virament in EUR. Puteti solicita un invoice la adresa support@portal.civic.md

 

Pot obtine o factură fiscală pentru abonamentul plătit? 

Nu. Portalul CIVIC.MD nu poate emite facturi fiscale. Veti primi confirmari de plata de la sistemele de plata utilizate, sunt unicile documente confirmative. 

Am adaugat articol pe site insa nu a aparut. De ce?

Articolele apar pe site imediat daca aceastea sunt adaugate din conturile Premium (Partener, Business, Recruiter). Daca articolul este adaugat din conturile simple, ele sunt vizibile pe site doar dupa aprobarea administratorului. Aprobarea articolelor adaugate de pe conturi simple are loc zilnic la ora 00:00. Daca articolul nu a aparut in lista cel mai probabil au fost incalcate regulile portalului. O alta cauza ar fi rubrica in care a fost adaugat: daca nu este aleasa rubrica, sau alese categoria Anunturi in loc de subcategorii specifice (Angajare, Burse, etc). 

Cine sunt finantatorii portalulului CIVIC.MD?

Portalul CIVIC.MD este mentinut in baza de voluntariat iar costurile sunt acoperite din publicitatea google si abonamentele Patreon. Hostingul si Serviciile internet sunt oferite gratuit de catre compania StarNet. Din 2007 site-ul a activat fara careva granturi sau subventionari. In 2023 bugetul lunar mediu al portalului constituie 641 de dolari. Portalul nu est inregistrat ca persoana juridica si nu dispune de angajati. 

Cum pot distribui un articol pe conturile sociale ale portalului (FB, Twitter, LinkedIn)?

Articolele adaugate pe CIVIC.MD din conturile Premium (Partener, Business si Recruiter) sunt distribuite automat pe retelele sociale si listelor de abonati.  

Puteti sa scrieti despre evenimentul nostru?

Portalul CIVIC.MD nu are echipa de creatia. Nu putem scrie despe evenimentele voastra. Daca puteti scrie voi - va invitam sa postati articolul pe site. 

Cum va putem gasi? Unde va aflati

Ne aflam pe https://civic.md. Nu dispunem de sediu fizic. 

  

 Ultima actualizare: 21 octombrie 2023