WeWorld Moldova anunță un apel de înscrieri pentru cursul gratuit de specializare pentru profesia de Îngrijitor/Îngrijitoare de copii "Bonă"



WeWorld Moldova anunță un apel de înscrieri pentru cursul gratuit de specializare pentru profesia de Îngrijitor/Îngrijitoare de copii Bonă

WeWorld Moldova anunță un apel de înscrieri pentru cursul gratuit de specializare pentru profesia de Îngrijitor/Îngrijitoare de copii Bonă pentru copii cu vârsta cuprinsă între 0 -10/11 ani ce se va organiza la Colegiul Pedagogic „Alexei Mateevici” din Chișinău.

Termenul limită de înscriere: Luni, 29 Aprilie, ora 23:00.
Cursul va fi organizat în cadrul proiectului „Răspuns de urgență pentru satisfacerea necesităților de bază ale refugiaților și comunităților gazdă afectate de criza ucraineană în Moldova prin acoperirea necesităților de bază, educație, protecție & sănătate mintală și suport psihosocial”, în colaborare cu World Vision și cu sprijinul financiar al Aktion Deutschland Hilft (ADH).

Atât cetățenii moldoveni, cât și cei ucraineni care locuiesc în Republica Moldova sunt invitați să se înscrie la acest curs gratuit. Se vor forma 2 grupuri, unul cu predare în limba română și al doilea va fi facilitat de un traducător pentru vorbitorii de limba rusă/ucraineană. Acest curs intensiv va începe pe data de 20 Mai 2024 și va dura până pe 5 iulie 2024.

Toți candidații interesați trebuie să se înregistreze online prin intermediul acestui link:
https://forms.gle/BvBkMH6F2nbPAR7v8 până luni, 29 Aprilie, ora 23:00.

Vă rugăm să rețineți că înregistrarea prin intermediul linkului online nu înseamnă că toți candidații vor fi selectați automat pentru curs. WeWorld Moldova va selecta candidații conform criteriilor stabilite și va expedia participanților selectați cu succes un e-mail cu detaliile necesare despre curs, condiții de participare și documentele necesare pentru a se înscrie la colegiu.

Puteți găsi mai multe informații despre conținutul cursului de formare aici:
https://linkpages.pro/MVi5qB.

Atenție: Numărul de cursanți este limitat!!!
Cursul se va desfășura cu prezență fizică obligatorie în perioada 20 Mai – 5 Iulie 2024, de luni până vineri, de la 9:00 – 14:00 în incinta Colegiului Alexei Mateevici din Chișinău (strada Pușkin 54 - https://maps.app.goo.gl/RZBh4T2LzabaLva26 ).

Studenții care vor finaliza cu succes cursul vor primi o alocație de studiu de aproximativ 3000 MDL.

Absolvenții vor primi un certificat acreditat la nivel național în limbile română și engleză.

În conformitate cu prevederile standardului profesional din Republica Moldova, specialistul cu calificarea bonă poate activa în domeniul îngrijirii, creșterii și educării copilului de vârstă timpurie (sugar, preșcolar, școlar junior)