Invitație | Societatea de Cruce Roșie din Moldova invită la ediția a 2-a a Concursului municipal "Elevii de azi - Salvatorii de mâine!"



Invitație | Societatea de Cruce Roșie din Moldova invită la ediția a 2-a a Concursului municipal Elevii de azi - Salvatorii de mâine!

Zeci de elevi din mai multe licee din municipiul Chișinău vor participa la a 2-a ediție a concursului de prim-ajutor de bază Elevii de azi – Salvatorii zilei de mâine, organizat de Filiala de Cruce Roșie Chișinău.

Participarea activă la astfel de concursuri dezvoltă abilitățile de prim-ajutor premedical ale tinerilor, consolidându-le încrederea în capacitatea lor de a răspunde eficient în situații critice și de a salva vieți, pregătindu-i să facă față situațiilor de urgență.

          Când? 27 aprilie 2024

          Ora: 11:00

          Locație: Sediul Filialei de Cruce Roșie Chișinău, str. A. Doga 27

În cadrul acestui concurs, 40 de elevi din 8 licee din municipiul Chișinău, cu vârste cuprinse între 14 și 18 ani, vor participa la o serie de activități practice și teoretice, învățând și demonstrând abilitățile de prim-ajutor premedical.

          Programul evenimentului include:

  • Instruirea elevilor în acordarea primului ajutor premedical, sub îndrumarea specialiștilor în domeniu.
  • Competiția propriu-zisă, în care elevii vor demonstra cunoștințele și abilitățile dobândite într-un mediu de concurs. Premierea participanților.
  • Oportunități de interviuri și fotografii cu participanții și organizatorii evenimentului.

Acest eveniment va fi o ocazie excelentă pentru a înțelege mai bine importanța pregătirii în domeniul de prim-ajutor și pentru a interacționa cu tineri dedicați care doresc să devină salvatorii de mâine.

 

Vă rugăm să confirmați participarea dvs. la eveniment până la data de 26 aprilie, inclusiv, prin răspuns la daniela.gamureac@redcross.md sau prin telefon la numărul 062198852.

Vă mulțumim pentru interesul acordat și așteptăm cu nerăbdare să vă avem alături în cadrul acestui eveniment important.

       

Cu stimă,

Echipa de organizare a concursului,

Filiala de Cruce Roșie Chișinău