Prima ediție Bright Academy încununată cu succes



Bright AcademyBright Academy

Astăzi a avut loc ultima sesiune a primei ediții Bright Academy. Tinerii participanți din cadrul proiectului au interacționat cu un om de afaceri cu experiență și o specialistă în domeniul comunicării și persuasiunii. 

În prima fază a evenimentului, Igor Curoșu împărtășit într-o atmosferă relaxată exeriențele sale din domeniul business-ului. Practica sa în vânzări și dezvoltare a tacticilor eficiente de interacțiune cu clienții a dezvoltat-o pe parcursul unei perioade îndelungate de activitate în domeniul comercializării produselor industriale. La momentul actual Igor este consultant în domeniul vânzărilor, audit și elaborarea strategiilor de marketing. Acesta a împărtășit experiențe captivante din cadrul companiei  Bkonsulting pe care o conduce, meționând eficiența serviciilor de consultanță în contextul actual. Igor a prezentat tactici practice și eficiente de sporire a vânzărilor.  Tacticile aplicate au fost prezentate în baza unui studiu de caz real precum  compania cu capital olandez Hydro Systems – care beneficiază de serviciile de consultanță oferite de Igor.

Ulterior, Elena Ursu a inspirat tinerii în cadrul workshop-ului Bright Persuasiv unde a dezvăluit aplicarea eficientă a persuasiunii. Tinerii participanți au fost deosebit de entuziasmați. Pe lângă suportul teoretic au fost implicați în exerciții practice de aplicare directă a strategiilor de persuasiune. Mai mult de atât, tinerii au învățat că trebuie să aibă o atitudine etică față de ceilalți. Cu toate aceste, cele șase principii ale persuasiunii care le-au fost prezentate îi vor ajuta să fie mult mai încrezuți în sine în cadrul unor contexte specifice de comunicare interpersonală.

Elena Ursu este o tânără carismatică și un trainer talentat. Este o fire proactivă, care pune accentul pe dezvoltarea personală. Elena are studii în domeniul Relațiilor Internaționale, Stiințe Politice, Finanțe și respectiv "Drept Constituțional și Administrativ" în cadrul Academiei de Administrare Publică de pe lânga Guvernul Republicii Moldova. La momentul actual deține poziția de Coordonator al Echipei Locale de Traineri în cadrul AIESEC Chișinau și Coordonator de Proiecte Naționale - AIESEC Moldova.

Reamintim că Bright Academy este un proiect non-profit, inițiat de o serie de tineri proactivi după cum urmează:  Andrei Voica, Ana-Maria Cojocaru, Anatolie Curicheru, Nina Gheorgiță și Adrian Băluțel. Mai multe detalii sânt publicate pe site-ul oficial brightacademy.md sau pagina de Facebook  https://www.facebook.com/brightacademymd Evenimentul a avut loc în cadrul Bibliotecii Municipale B. P. Hasdeu. 

Bright AcademyBright AcademyBright AcademyBright Academy