hackathon

Asociația Obștească Destin anunță solicitări de oferte pentru procurarea echipamentului

Asociația Obștească Destin, în cadrul proiectului Crearea unui Centru Comunitar incluziv în satul Schineni,raionul Soroca, contract de grant nr.605,anunță concurs pentru procurarea echipamentului pentru sala de fitness:bicicletă de fitness,bandă de alergat,aparat fitness multifuncțional,bancă pentru abdomen,complex de antrenament, aparat climbing, aparat de antrenament pentru grupurile musculare de bază, aparat pentru mușchii abdominali, aparat de antrenament pentru spate, aparat de fitness.

Caietul de sarcini cu cerințe detaliate și condiții de participare poate fi solicitat la  adresa de e-mail -rodica.susic@mail.ru sau la nr.de telefon 068145523 dna.Rodica Susic.

Ofertele se vor depune până la data de 08.10.2018 ora 11.00 la sediul bibliotecii comunale Schineni,raionul Soroca sau în formă electronică la adresa e-mail :rodica.susic@mail.ru.

Acest proiect este realizat de Asociația Obștească Destin cu suportul Fundației est-Europene din resursele acordate de Guvernul Suediei

Alte articole de acest autor:


Organizații vizate: Fundatia Est-Europeană |


Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.