Asociația Investitorilor Străini (FIA) invită companiile de PR și organizare a evenimentelor pentru a participa la Tender

Ajută-ne să distribuim acest articol:

Asociația Investitorilor Străini (FIA) este o asociație non-profit și neafiliată politic, fondată în septembrie 2003. FIA întrunește 17 membri – cele mai mari companii cu capital străin din Moldova, unde muncesc peste 10 mii de persoane. Volumul total de investiții depășește 700 de milioane de dolari în toate domeniile de activitate economică a țării: agricultură, industrie, telecomunicații, distribuție, audit etc.

 Misiunea principală a Asociației este facilitarea dialogului dintre factorii de decizie relevanți și investitorii străini pentru crearea unui mediu investițional sănătos.

FIA solicită oferte de la companii de PR și organizare a evenimentelor pentru organizarea Aniversării a 15-a a Asociației (în continuare - Eveniment), planificată pentru 20 septembrie 2018.

Persoana juridică selectată va presta serviciile solicitate conform condițiilor indicate de FIA și în baza contractului de prestare servicii semnat între părți (compania selectată și FIA). 

Persoana juridică selectată va asigura organizarea și logistica a evenimentului.

În acest context, FIA invită companiile de a participa la tender pentru contractarea serviciilor de PR și organizare a evenimentului Aniversării a 15-a a Asociației.

Data limita – 18 iunie, ora 16:00.

Pentru Termenii de Referință, precum și alte detalii, vă rugăm să ne contactați la nr. 079 512457, sau la adresa: project.manager@fia.md
Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.