×

Avertizare

JUser: :_load: Imposibil de încărcat utilizatorul cu ID: 62
Distribuie prietenilor:


Campania anti-copiere "Pune mintea in Miscare" a facut totalurile primei etape. Din cei 2500 de participanti au fost selectatati 148 de studenti care au acumulat cea mai mare nota medie la sesiunea de vara 2007. Acestia au nota medie cuprinsa intre 10 si 9,9, si vor lupta pentru cele 5 calculatoare puse la bataie, dar si pentru alte premii oferite de organizatori.

La inceputul lunii septembrie, dupa ce decanatele institutiilor de invatamant superior vor confirma veridicitatea notelor si faptul ca acesti studenti nu au restante la sesiunea de vara, se va da start etapei a doua a concursului. Etapa a doua dureaza o saptamana si consta in pregatirea unui eseu la tema "Cum putem lichida practicile rusinoase in procesul de invatamant". Cele mai reusite lucrari vor fi selectate de o comisie speciala, formata din reprezentanti ai institutiilor de invatamant si asociatiilor de studenti. Eseurile trebuie sa includa si cele mai originale si eficiente idei de lichidare a copiatului in randul studentilor.

Participantii la etapa a doua vor fi contactati personal de organizatorii proiectului la numarul de telefon indicat pe copia matricolei.

Proiectul, finantat de Ambasada SUA la Chisinau, banca VICTORIABANK S.A. si compania de telefonie mobila Moldcell, a fost lansat in a doua jumatate a lunii mai curent, odata cu inceperea sesiunii de vara in institutiile superioare de invatamant. Timp de o luna si jumatate, studentii din 12 institutii superioare de invatamant din tara au fost informati despre concurs si posibilitatea de a castiga un calculator, dar si alte premii de valoare oferite de organizatori. Cei care au dorit sa participe au depus copia matricolei in cubul amplasat in unul din blocurile institutiei de invatamant in care isi fac studiile.

Sursa: http://groups.yahoo.com/group/DemComMoldova

 

 

 logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet


Ajută-ne să distribuim acest articol: