Proiectul „Media Lab (Stage One)” ajuns la final



În data de 31 mai la Cahul a avut loc conferința de finalizare a proiectului „Media Lab (Stage One)” finanțat de programul de granturi mici al Ambasadei Statelor Unite și implementat de către membrii Asociației Obștești „Pro Art” în parteneriat … Continue reading

În data de 31 mai la Cahul a avut loc conferința de finalizare a proiectului „Media Lab (Stage One)” finanțat de programul de granturi mici al Ambasadei Statelor Unite și implementat de către membrii Asociației Obștești „Pro Art” în parteneriat cu Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu” din Cahul și Direcția Generală de Învățământ a Consiliului Raional Cahul. La conferința au fost invitați reprezentanții sectorului neguvernamental din orașul Cahul și reprezentații media locale.


Coordonatorul Proiectului „Media Lab (Stage One)” – Danilceac Oleg, a pregătit pentru cei prezenți un raport detaliat a muncii efectuate pe parcursul întregii perioade de implementare a proiectului. Participanții au avut posibilitatea să urmărească „cronologic” etapele de demarare a proiectului grație materialelor și arhivei video a activităților organizate pe parcursul unui an de zile. Rezultatul fiind 7 emisiuni televizate de „Dezbateri preuniversitare” și trei documentare de scurt metraj realizate de studenții beneficiari ai proiectului. Materialele video a proiectului pot fi vizionate pe youtube urmărind linkul: http://www.youtube.com/user/ProArtCahul
Pe parcurs au fost discutate și unele momente tehnice ce ulterior ar asigura durabilitatea proiectului și anume – stabilirea unui parteneriat între ONG-urile locale pentru realizarea unei emisiuni tematice ce ar poveste despre viața și activitatea sectorului neguvernamental din orașul și raionul Cahul.
Salutabilă a fost ideea colaborării cu Unitatea de Infanterie Motorizată „Dacia” în vederea realizării unui ciclu de emisiuni de educație patriotică a tinerii generații.
Prin urmare proiectul „Media Lab (Stage One)” trece în partea a doua, parte unde va fi asigurată durabilitatea proiectului cu și pentru societatea civilă.

Vîlcu Snejana
Specialist relații cu publicul
AO „Pro Art”


Posted: 2011-06-06 14:08:51

Initiative Democratice