Invitaţie de presă: Prezentarea rezultatelor evaluării predării Modulului ”Dezvoltarea personală și proiectarea carierei” în învățământul secundar general

Ajută-ne să distribuim acest articol:

Prezentarea rezultatelor evaluării predării Modulului

”Dezvoltarea personală și proiectarea carierei” în învățământul secundar general

 

Centrul pentru Educație Antreprenorială și Asistență în Afaceri (CEDA) pune în discuție un studiu de evaluare care a avut drept scop analiza predării Modulului ”Dezvoltarea personală și proiectarea carierei” în învățământul secundar general.

În acest context, CEDA prezintă la 11 mai, 2018, ora 14.00 rezultatele evaluării privind predarea Modulului ”Dezvoltarea personală și proiectarea carierei” în învățământul secundar general.  

Acest modul a fost elaborat în cadrul proiectului REVOCC I și, după aprobarea acestuia de către MECC, se predă în clasele V-XII, în cadrul disciplinelor educație civică și dirigenție din anul de studii 2016 – 2017 și ca modul separat în învățământul profesional tehnic secundar.

Studiul de evaluare a fost realizat în cadrul proiectului Reconceptualizarea Orientării Profesionale și Consilierii în Carieră (REVOCC II), implementat în parteneriat cu ANOFM, Ministerul Educației, Culturii și Cercetării și sprijinit financiar de Agenția pentru Dezvoltare din Austria (ADA).

Scopul atelierului este de a elabora propuneri menite să contribuie la sporirea calității educației pentru carieră, din perspectiva diferitor categorii de beneficiari: cadre didactice și administrative, conceptori de curriculum, părinți etc.

Obiectivele atelierului:

  • Prezentarea rezultatelor privind predarea Modulului ”Dezvoltarea personală și proiectarea carierei” în învățământul secundar general.
  • Elaborarea propunerilor privind acțiunile menite să contribuie la dezvoltarea unui sistem de ghidare în carieră sustenabil în învățământul secundar general.

Printre invitați, se numără dna Angela Cutasevici, secretar de stat la MECC, Raisa Dogaru, directoare a ANOFM, Lina Acălugăriței, manageră de programe la Agenția pentru Dezvoltare din Austria, Pius Frick, reprezentant al fundației Servicii de Dezvoltare din Liechtenstein, cadre didactice, experți naționali și reprezentanți ai altor instituții și organizații din mediul academic, public, privat și non guvernamental.

Activitatea se desfășoară în cadrul proiectului Reconceptualizarea Orientării Profesionale și Consilierii în Carieră (REVOCC II), implementat de CEDA în parteneriat cu Ministerul Educației, Culturii și Cercetării și Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă, cu sprijinul financiar din partea Agenției pentru Dezvoltare din Austria (ADA).

Evenimentul va avea loc la FORA Event Room, Pușkin 12, Chișinău. Înregistrarea participanților va începe la orele 13:30.
Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.