hackathon

Asociația pentru Amenajarea și Reconstrucția Chișinăului anunță discuție publică privind amenajarea scuarului panoramic din str. M.Dragan

Ajută-ne să distribuim acest articol:

Asociația pentru Amenajarea și Reconstrucția Chișinăului , propune orașenilor noștri un proiect social “Amenajarea scuarului panoramic de pe str. M.Dragan”

Aceasta zonă se află în unul din cele mai înalte puncte de vizor din capitală, de unde se deschide priveliștea spre o panoramă uimitoare! Dar din pacate nimeni nu a amenajat-o pentru a ne oferi posibilitatea de a veni mai fregvent.

Vă invităm pe toți doritorii la data de 21.04.18 sâmbătă ora 15:00 la o întrunire cu noi pe teritoriul adiacent str. M. Dragan. Veniți, priviți, noi vă vom povesti și ve-ți înțelege de ce acest proiect este relevant! 
Noi contăm pe susținerea dumneavoastră!


«Ассоциация по Обустройству и Реконструкции Кишинёва» предлагает горожанам проект по «обустройству панорамного участка на ул. М.Драган»

Данный участок находится на одной из самых высоких точек города, откуда открывается необыкновенный вид на Кишинёв. К сожалению никто не обустроил для нас этот участок.


Приходите 21.04.2018 в субботу в 15:00 на встречу с нами! Приходите, посмотрите, мы вам расскажем и вы поймёте о чём речь! 
Мы расшатываем на вашу поддержку.

https://www.facebook.com/events/2033178330278937/?notif_t=plan_user_joined&notif_id=1522163059360784
Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.