"AJUTĂ clopoțelul să sune pentru FIECARE COPIL"

Asociaţia Obştească FILOCALIA anunţă lansarea Campaniei de Colectare a ajutoarelor materiale pentru copii de vârstă şcolară “AJUTĂ clopoțelul să sune pentru FIECARE COPIL”, care va avea loc la 14 august 2011, în scuarul “Ștefan cel Mare ”, cu începere de la ora 19:00.

Evenimentul va conţine activități de divertisment pentru copii și adulți, printre care un program artistic cu participarea copiilor de diferite vârste, expoziție de fotografii, face painting, fotografiere cu Iepurilă, Lola Bunny, Mickey Mouse și master-class de creaţie.

La finalul evenimentului vor fi lansate fermecătoarele felinare zburătoare, a căror lumină va simboliza speranța a peste 200 de copii-şcolari din familii social-vulnerabile.

Prin intermediul acestei activități comunitatea va avea posibilitatea să demonstreze solidaritate şi responsabilitate socială prin oferire de ajutor școlarilor din familii ce se confruntă cu grave probleme financiare și sociale, în acest mod oferindu-le acestor copii dreptul la educaţie şi o şansă pentru viitor.

Această acțiune este un prim pas în cadrul Campaniei de Colectare “AJUTĂ clopoțelul să sune pentru FIECARE COPIL”, prin care ne propunem să ajutăm un număr de cel puțin 200 de copii de vârstă școlară, din familii defavorizate din municipiul Chișinău și din mai multe localități din republică: s. Coșnița, r. Dubăsari; s. Cotova și s. Zgurița din r. Drochia; s. Costești, r. Ialoveni; s. Vărzărești și s. Grozești, r. Nisporeni; s. Drăgușeni și s. Rădeni, r. Strășeni; s. Călărășeuca, r. Ocnița; s. Țepilova, r. Soroca; s. Cârnățeni, r. Căușeni; s. Ermoclia, r. Ștefan-Vodă.

AO FILOCALIA este o organizație de binefacere cu caracter creștin și social, având la bază dragostea față de semeni. Misiunea asociaţiei constă în oferirea de servicii sociale persoanelor, familiilor, grupurilor sociale și comunităților aflate în situații de dificultate sau sunt supuse marginalizării și excluziunii sociale. 

 
Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

Promo