Cursul Online – Reclame Google Ads cu Zero Risc

Distribuie prietenilor:


Știai că Google Ads și-a făcut umil lansarea în 23 Octombrie, 2000?

În August 2007 Google anunță primele reclame pe YouTube.

Iar din 4 iunie 2020 ai șansa să înveți cum să setezi singur campanii Google Ads chiar din fotoliul de acasă?!

 

Școala Google Adwords reprezintă în exclusivitate Cursul Online – Reclame Google Ads cu Zero Risc!

Problema cursurilor online este materialul teoretic extins și imposibilitatea sistematizării. Efectiv, pentru rezultate avem nevoie de abilități practice și un mentor. Școala Google Adwords oferă un curs fără teorie în van și setarea în timp real a primelor campanii de publicitate.

Cine se poate înregistra la cursul online Google Ads

  1. Freelancerii

Frica ta cea mai mare este nu vrei să cheltui bani pe un curs, fără rezultate. Suntem atât de încrezători în program, încât garantăm 100% money back. Poți dobândi performanța în Google Ads fără experiență prealabilă. Și chiar, te poți alege cu o meserie promițătoare în criză.

  1. Antreprenori

Necesitatea naturală a unui antreprenor este stabilitatea. Dacă se mai întâmplă cutremure economice? Paradoxul e că offline-ul e instabil acum, iar online-ul e stabil. Acea pernă de salvare este tocmai investiția în promovarea pe Google. Să apari în motoarele de căutare și să obții notorietate – exact atunci când clientul are nevoie de tine. Chiar și în perioadele cele mai dificile, afacerea trebuie să facă publicitate. Iar pentru că riscurile sunt mari, ai nevoie de ghidare și consiliere. Ești pregătit pentru ca veniturile tale să crească cu 200%?! Aplică acum.

  1. Specialiști în marketing digital

Una dintre cele mai mari provocări în reclamele Google este bugetul mare și conversia mică. Tocmai din acest motiv, la cursul online înveți acel algoritm ideal de setare a campaniilor Google Ads. Înțelegi care sunt capcanele adevărate și cum să reduci costul per click din campaniile actuale cu minim 20%.

Detalii despre curs

Important: Scopul acestui curs este de a-ți oferi maxim informații practice pentru a seta singur reclame Google. Vei crea, personaliza și derula propriile campanii Google Ads în doar 6 săptămâni.

Programul este format din 6 module:

  1. Partea teoretică;
  2. Setări de bază Google Ads și Analytics;
  3. Setarea unei Campanii în Motorul de Căutare;
  4. Setarea unei Campanii Display;
  5. Setarea unei Campanii de Remarketing;
  6. Analiza și Optimizarea Campaniilor Google Ads.

La sfârșitul cursului vei seta independent campanii de promovare Google Ads și strategii profitabile de Google Ads precum un profesionist adevărat.

Avantajul esențial este că în scurt timp vei primi sprijin complet pentru configurarea și lansarea campaniilor, vei înțelege subtilitățile fiecărui tip de publicitate Google Ads.

Dacă stai încă la dubii, să vii sau nu la curs, află că astăzi, Google Ads acoperă 37,2% din piața de publicitate (Facebook doar 19,6%). Iar cei care au continuat migrația de la canalele tradiționale de marketing la cele digitale, au stimulat veniturile cu 47%, crescând vânzările cu 35% an de an și au obținut o conversie de vânzări cu peste 600% prin Google Ads.

Prin urmare,

Poți fi unul dintre puținii care vor implimenta strategiile Google Ads pentru a obține mai mult trafic, conversii și vizibilitate online. Învață de sine stătător Google Ads.

Iar dacă te înscrii la Cursul Online Google Ads – Reclame Google Ads cu Zero Risc până vineri, 22 mai obții și reducere de minim 50 euro.

Link pentru înregistrare - https://bit.ly/curs-online-google-ads


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet