Devino susținător al portalului
Become a Patron!

După o lună de la lansarea paginii unde puteți contribui pentru continuarea proiectului CIVIC.MD s-au gasit 13 persoane gata să ne susțină. În această lună ne-au vizitat 26 092 persoane.

Așteptările erau mai mari…

 

Le mulțumim susținătorilor:

Ada Dulman, Constantin Curca, Marina Grosu, AO Principii Sanatoase, Vasile Vasiliev, Liliana Samcov, Elena Spinu, Anastasia Vrancean, Olga Melnic, Maria Barbalat, Georgiana Finaru, Irina Cojocaru, Aliona Turcan

 

Ne poți susține și tu aici:

https://www.patreon.com/portalcivic

Concurs de fotografie/video Investiții Europene în raionul CahulConcurs EU

Asociaţia Obştească Perspectiva” dă start concursului fotografie/video cu genericul ,,INVESTIȚII EUROPENE ÎN RAIONUL CAHUL”organizat în cadrul proiectului: „EcoCahul-Cetăţean implicat pentru un oraş curat”, mun. Cahul. Concursul își propune să descopere și să promoveze noi talente, dorința de interes și cunoștințe, să stimuleze tinerii pentru dedicarea timpului liber către manifestarea și cultivarea valorilor exprimate de Investițiile Uniunii Europene în raionul Cahul prin fotografie/video.

Concursul de fotografie se adresează tinerilor din raionul Cahul, după cum urmează:

  • Grupul I – copii cu vârsta între 11 și 15 ani;
  • Grupul II – tineri cu vârsta între 16 și 20 ani;
  • Grupul III – tineri cu vârsta 21 + ani.

Concursul se desfășoară în perioada 16 aprilie – 4 mai 2021. 

Pentru a participa, urmează acești pași:

  1. Publică o fotografie sau o scurtă înregistrare video pe pagina ta de Facebook, cu genericul „Investiții Europene în raionul Cahul”.
  2. Atașează la aceasta o descriere în 80 de cuvinte, în care să menționezi motivul realizării și importanța (necesitatea) investiției.
  3. Adaugă la postare haștag-urile #EU4Moldova #ÎmpreunăMaiPuternici #UEpentruSocietateaCivilă #GIZMoldova #CentrulContactCahul #AOPerspectiva.
  4. Etichetează contul de facebook @AO Perspectiva în postarea ta, pe contul tău de socializare.
  5. Fotografia/video se va expedia prin e-mail la următoarea adresă electronică: aoperspectiva@gmail.com, până la data de 04.05.2021, ora 23:59. În e-mail se indică titlul fotografiei, numele fotografului și numărul de telefon.

Mai multe detalii despre condițiile de participare în cadrul concursului le găsești în regulament  https://drive.google.com/file/d/1f271D9GrvxRIPAcj2bj0i4Yk1j_aafsB/view?usp=sharing 

AO Perspectiva este beneficiară a Programului de granturi locale al Uniunii Europene și implementează proiectul „EcoCahul – Cetățean implicat pentru un oraș curat”, mun. Cahul, în parteneriat cu Primăria Municipiului Cahul.

Programul de granturi locale este lansat în baza Cadrului Unic de Sprijin a UE, acordat pentru Republica Moldova (2017-2020) din cadrul Instrumentului European de Vecinătate, prin intermediul proiectului „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova” (2019-2021), finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ).

Partenerul proiectului pentru Regiunea Sud este Centrul Regional de Asistență și Informare a Organizațiilor Neguvernamentale ”CONTACT-Cahul”.

#EU4Moldova#ÎmpreunăMaiPuternici

#EU4CivilSocietyMD#CSOActionMoldova

#UEpentruSocietateaCivilă#DezvoltareRegionala


Contribuie la continuarea proiectului CIVIC.MD. Devino susținător, donează aici.
Become a Patron!
Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

Susținătorii Portalului:

Ada Dulman | Constantin Curca | Marina Grosu | AO Principii Sanatoase | Vasile Vasiliev | Liliana Samcov | Elena Spinu | Anastasia Vrancean | Olga Melnic | Maria Barbalat | Georgiana Finaru | Irina Cojocaru | Aliona Turcan