Trivia Quiz: The Academy Awards (Oscars) History

AH LOGO CHISINAU 1

Vă rugăm să vă asigurați că vă înregistrați la eveniment, deoarece acesta se va desfășura pe platforma ZOOM: https://forms.gle/sXieNTyGT7EM28Cz8

Premiile Oscar, cunoscute sub numele de Oscar, sunt premii pentru meritul artistic și tehnic în industria cinematografică. Acestea sunt considerate cele mai renumite și prestigioase premii din industria divertismentului și sunt acordate anual de Academia de Arte și Științe ale Filmului (AMPAS). Premiile au fost acordate pentru prima dată în 1929, iar câștigătorii primesc o statuetă placată cu aur numită în mod obișnuit Oscar.

America House Chișinău vă invită să vă testați cunoștințele despre Premiul popular pe 9 februarie, începând cu ora 17:30 pentru o experiență unică.

Ești pregătit pentru o seară interesantă? Crezi că vei putea răspunde la toate întrebările?

Alăturați-vă pentru o experiență distractivă și uimitoare!

Link-ul evenimentului pe FB: https://fb.me/e/MekI32ggArticolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet