Angajăm traducător de texte

Distribuie prietenilor:


A.O. „Cetățean Activ” organizație nonguvernamentală, apolitică și necomercială, implementează proiectul „Transparența bugetară în zona estivală”, cu suportul Uniunii Europene (European Union in the Republic of Moldova)  și Fundația Konrad Adenauer (Fundatia Konrad Adenauer Republica Moldova), în cadrul programului de finanțare „Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova”. Proiectul are ca scop consolidarea capacităților societății civile din orașul Vadul-lui-Vodă în vederea participării active în procesele decizionale prin analizarea proiectelor de decizii, elaborarea și promovarea politicilor publice alternative şi monitorizarea transparenței administrative a autorităților publice de nivelul II.

A.O. „Cetățean Activ” angajază traducător de texte care ar participa în procesul de traducere a materialelor din limba rusă în limba română și invers.

Profilul candidaților:

  1. Experiență în elaborarea textelor pentru publicații în rețelele de socializare, precum și pentru mass-media, inclusiv traduceri în scris din limba rusă în limba română și invers.
  2. Deschidere pentru comunicare cu A.O. „Cetățean Activ” și echipa proiectului.
  3. Interes pentru domeniul educație civice și eventuală implicare în formările din proiect. Formările vor avea loc atât on-line, cât și off-line la Vadul-lui-Vodă pe durata anului 2020.

Perioada de implicare intensă a formatorului-traducător ar acoperi lunile iunie-octombrie 2020, reieșind din ritmul și volumul lucrărilor.

Solicităm oferta de preț pentru sarcinile expuse mai sus:

  • Pentru traducerea în scris se solicită prețul pentru pagină convențională cu număr de semne, fără spații.
  • Iar pentru alte tipuri de lucrări în interacțiune cu echipa de proiect - un tarif net pe ora sau zi de lucru.

Așteptăm ofertele la adresa cetateanactiv.moldova@gmail.com pana in 30 mai 2020 ora 23.59 însoțite de CV-ul candidatului (inclusiv lista de publicații l acare ar fi contribuit). În linia de subiect vă rugăm să notați ”Traducător texte”. 

Persoana de contact: Olga Antonova, coordonator de proiect, 076 718 687 


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet