Termen extins: Concurs de selectare a unui consultant/unei consultante pentru elaborarea instrumentelor de evaluare inițială și finală a copiilor părinții cărora sunt plecați peste hotarele țării

Distribuie prietenilor:


Fundația pentru Dezvoltare din Republica Moldova (Fundația) cu suportul Fundaţiei pentru Copii „Pestalozzi” (Elveţia), implementează Proiectul: „Incluziunea educațională și socio-psihologică a copiilor de migranți”.

Scopul proiectului este îmbunătățirea mediului școlar pentru a oferi servicii educaționale incluzive cu accent pe copii de migranți; fortificarea cooperării intersectoriale și îmbunătățirea mecanismelor de colectare a informației despre copiii de migranți.

Fundația anunță concurs de selectare a unui consultant care va fi responsabil de elaborarea metodologiei și instrumentelor de evaluare psiho-educațională inițială a copiilor părinții cărora sunt plecați peste hotare.

Atribuțiile și responsabilitățile consultantului

  • Propunerea unei Metodologii pentru efectuarea evaluării psiho-educaționale și sociale inițiale și finale a copiilor părinții cărora sunt plecați peste hotare
  • Elaborarea instrumentelor de evaluare psiho-educațională, incluzând reușita școlară a copilului, abilități cognitive și stilul de învățare, dezvoltarea emoțională și de personalitate, și instrumente de evaluare a incluziunii sociale, comunicare, interese personale și comportament adaptativ.

Pentru mai multe informații citiți termenii de referință

Cerințe față de candidați:

  • Studii superioare în domeniile pedagogie, psihopedagogie, alte domenii relevante.
  • Experienţă în elaborarea instrumentelor de evaluare similare
  • Cunoașterea specificului problemelor cu care se confruntă copiii care trăiesc în familii incomplete sau fără un părinte/părinți din cauza aflării acestora peste hotare
  • Cunoştinţe în domeniul consilierii pe probleme de familie, terapie comportamentală
  • Cunoaşterea limbilor română şi rusă obligatoriu
  • Abilități de utilizare a calculatorului
  • Experiență de lucru cu copiii și instituțiile de învățământ preuniversitare

Persoanele interesate sunt încurajate să trimită dosarul la adresa electronică victoria.barbulat@proeducatie.md cu indicarea ”Instrumente de evaluare” în linia de subiect. Termenul limită pentru depunerea dosarului: 6 aprilie 2020 (inclusiv).

Doar persoanele selectate vor fi contactate.


Distribuie prietenilor:


helpVă place portalul CIVIC.MD? Vă invităm să contribuiți lunar cu suma de 1 Euro pentru menținerea portalului.

Click AICI pentru a contribui lunar  (Card Bancar sau PayPal)

Toate serviciile comerciale oferite de portal până recent au fost suspendate. Dacă reușim să acoperim minimul necesar din aceste contribuții - toate spațiile pentru bannere vor fi oferite gratuit organizațiilor necomerciale sau agenților economici cu puternice elemente de responsabilitate socială. Absolut toate serviciile vor fi gratuite! 

Sperăm că vă veți alătura! 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet