People in Need Moldova angajează autoreprezentanți sau susținători de la egal la egal al persoanelor cu dizabilități

Distribuie prietenilor:


People in Need Moldova, în parteneriat cu Centrul de Dezvoltare a Sănătății Mintale de la Praga, Republica Cehă, angajează autoreprezentanți sau susținători de la egal la egal al persoanelor cu dizabilități mintale și intelectuale.

People in Need (PIN) este o organizație cehă care oferă ajutor şi asistență foarte diversă, inclusiv și în dezvoltarea și realizarea programelor de integrare socială a persoanelor cu dizabilități intelectuale și psiho-sociale.

În cadrul proiectului „Susținerea transformării și a serviciilor comunitare pentru persoanele cu tulburări mintale și persoanele cu dificultăți de învățare în Republica Moldova”, ne propunem să contribuim la:

  1. Îmbunătățirea calității asistenței în locuințele protejate pentru persoanele cu dizabilități mintale și intelectuale;
  2. Îmbunătățirea vieții persoanelor cu tulburări mintale, care au ieșit sau vor ieși din internate și vor locui în sate și orașe;
  3. Schimbarea opiniei publice privind integrarea în comunitate a persoanelor cu dizabilități mintale și intelectuale, oferind posibilitate de a trăi o viață independentă și integră.

Pentru a realiza acest lucru, People in Need Moldova angajează autoreprezentanți dornici să-și spună povestea, dispuși să vorbească în public și să-și împărtășească experiența. În așa mod, autoreprezentanții selectați vor crea o mai bună înțelegere a publicului larg privind încercările și reușitele de a depăși ceea ce este greu pentru o persoană cu dizabilități psihice sau intelectuale. Căutăm persoane deschise, care vor oferi astfel susținere indirectă celor ce se confruntă cu o situație similară.

!!! Nu este necesară experiența în a ține discursuri, pentru că vom oferi instruire și tot suportul de care va fi nevoie!

Cerințe față de autoreprezentanți: motivația de a munci, sinceritatea, avantajul experienței anterioare – oricare, chiar și fără succes, dorința de a învăța, de a vă schimba și de a vă dezvolta.

Responsabilități:

  • Reprezentarea persoanelor cu dizabilități mintale în cadrul diverselor evenimente și conferințe;
  • Susținerea discursurilor publice, împărtășirea propriei istorii de succes!

Cei interesați sunt rugați să transmită o Scrisoare de intenție la adresa: concurs.moldova@peopleinneed.cz

Termenul limită pentru expedierea scrisorilor de intenție este 31 ianuarie 2020.

Logouri proiect nou CMHCD


Distribuie prietenilor:


helpVă place portalul CIVIC.MD? Vă invităm să contribuiți lunar cu suma de 1 Euro pentru menținerea portalului.

Click AICI pentru a contribui lunar  (Card Bancar sau PayPal)

Toate serviciile comerciale oferite de portal până recent au fost suspendate. Dacă reușim să acoperim minimul necesar din aceste contribuții - toate spațiile pentru bannere vor fi oferite gratuit organizațiilor necomerciale sau agenților economici cu puternice elemente de responsabilitate socială. Absolut toate serviciile vor fi gratuite! 

Sperăm că vă veți alătura! 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet