hackathon

Învață să construiești o aplicație Android de la zero, precum să o și publici pe Google Play

Hello World, începând cu 26 iunie, Tekwill Academy lansează cursul Android Fundamentals. 

Android oferă o platformă de clasă mondială pentru crearea de aplicații și jocuri pentru utilizatorii de Android de pretutindeni.

Cursul Tekwill Academy începe cu o introducere în limbajul Java, urmat de o serie de concepte de bază despre Android development. Gradual se introduc noțiuni tot mai complexe de care ai nevoie pentru a deveni un Android developer bun.

Teoria se îmbină cu practica pe tot parcursul modulelor, drept pentru care vei avea ocazia să participi la construirea unei aplicații Android de la zero, până la release build și publicarea ei pe Google Play Store. Tekwill îți pune la dispoziție și un laborator special pentru testarea aplicațiilor pe diverse dispozitive.

Limba de instruire: Română/Engleză.

Investiția: 5500 Lei, care poate fi achitat și în rate. Pentru a beneficia de această opțiune înregistrează-te aici: https://tekwill.typeform.com/to/S38p49 

Durata:
Cursul are o durată de 3 luni, cu o frecvență de 2 ori pe săptămână, marți și joi, între orele 19:00 - 21:00.

Cursurile se desfășoară în incinta Centrului de Excelență în domeniul TIC Tekwill (str. Studenților 9/11, Chișinău, Moldova).

Pentru mai multe detalii, contactați-ne la:
📧 academy@tekwill.md
☎ 079975242

Alte articole de acest autor:Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.