hackathon

Aplică la cea mai mare competiție de idei de afaceri inovative pină pe 18 Iunie 2016! [ClimateLaunchpad 2016]

Ajută-ne să distribuim acest articol:

RO HEADER

 

Ai o idee inovativă de afaceri și visezi să devii un antreprenor?

Aplică pină pe 18 iunie la cea mai mare competiție de idei de afaceri cleantech din lume!

 

EcoVisio în calitate de partener oficial în Moldova al Programului Climate-KIC  a dat startul înscrierilor la  cea  mai mare competiție de idei de afaceri bazate pe tehnologii ecologice.

Ce este ClimateLaunchpad?

Este o competiţie de idei de afaceri cu o prezență în 27+ țări inclusiv și Moldova.

Sunt invitați să aplice cu o idee de business studenţii, start-up-uri, antreprenorii și cercetatorii care vor să işi transforme o idee inovativă într-o afacere.

Competiţia consta intr-o tabara de afaceri de doua zile şi o serie de sesiuni de coaching axate pe pregatirea participanţilor pentru finala naţionala unde işi vor prezenta planul de afaceri in faţa unui juriu profesionist.

Trei echipe finaliste din Moldova vor intra in finala europeană care va avea loc în Octombrie anul acesta în capitala Estoniei, Tallinn. Top 3 caştigatori ai finalei europene vor primi premii bănești iar Top - 10 echipe a finalei  vor obține acces automat la acceleratorul de afaceri Climate-KIC, o școală de business pe o durată de 18 luni cu scopul de a transforma ideile în produse sau servicii ecologice cu potențial de comercializare la scală globală prin intermediul fondurile europene. 

Termenul limită de aplicare pentru participanții din Moldova este 18 Iunie 2016.

Cine poate să participe?

Oricine care are o idee de afaceri în domeniul tehnologiilor ecologice.  

Studenţi, start-up-uri, antreprenori, cercetatori care vor să işi inceapa propria afacere sunt invitaţi sa-şi prezinte ideile lor Cleantech.

Unde pot să aplic? Am nevoie să prezint un plan de afaceri?

Se aplică prin completarea formularului de aplicare pe care îl găsești aici, nu mai târziu de 18 iunie 2016. Nu este nevoie de un plan de afaceri încă. Te vom ajuta noi să îți faci unul.

Ce se întâmplă după ce completez formularul de aplicare?

Juriul Național  selectează cele mai bune propuneri care vor participa în cadrul Finalei Națioanle. După ce ești selectat, vei parcurge următorii pași:

Pasul 1: Boot Camp - 2 și 3 Iulie 2016

O să participi la o tabară de afaceri de doua zile în care o să fii instruit de traineri local și internaționali cu o experiență vastă de atreprenoriat despre tot ce trebuie să știi pentru a-ți iniția o afacere în acest domeniu.

Pasul 2: Sesiuni de coaching și Finala Națională - 20 august 2016

Boot Camp-ul este urmat de 6 sesiuni de coaching intensive axate pe pregătirea ta pentru finala națională unde își vei prezenta planul de afaceri în fața unui juriu profesionist în cadrul Finalei Naționale.

Pasul 3: Final Europeană - Tallinn, 7 și 8 octombrie


Top 3 cele mai promițătoare idei selectate în urma Finalei Naționale, vor intra în Finala Europeană. La această etapă o să ai marea oportunitate să interacționezi cu antreprenori și investitorii în domeniul tehnologiilor ecologice la nivel European.  Top - 10 echipe a finalei UE  vor obține acces automat la acceleratorul de afaceri Climate-KIC, o școală de business pe o durată de 18 luni cu scopul de a transforma ideile în produse sau servicii ecologice cu potențial de comercializare la scală globală prin intermediul fondurile europene.

Câștigătorul finalei europene va primi un premiu bănesc în valoare de 10.000 de Euro, locul al doilea 5.000 de euro, iar locul al treilea 2.500 de euro.

Aplică acum!

Procesul de aplicare este gratuit și foarte ușor.

Accesează aici formularul și aplică până la 18 iunie.

Baftă!

11953252 1503310609961971 3964372606755515736 n

 

Online
Web-siteul programului ClimateLaunchpad http://climatelaunchpad.org
Facebook: https://www.facebook.com/ClimateLaunchpadMoldova

Contacte
1 National Lead Maria Tarigradean, maria_tarigradean@ecovisio.org / 069 872752
2d National Lead - Valeria Svart-Gröger,valeria@ecovisio.org

Climate Launchpad este un program al Climate-KIC.

Climate KIC este cel mai mare parteneriat public-privat de inovare din Europa, concentrat asupra schimbarilor climatice, format din companii dinamice, instituţii academice de renume şi sectorul public.

Climate KIC este una dintre cele trei Comunitaţi ale cunoaşterii şi inovarii (KIC) care au fost create in 2010 de catre Institutul European de Inovare şi Tehnologie (EIT). 

Alte articole de acest autor:Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.