World Day Against Human Trafficking at America House

AH logo

Pe 30 iulie este ziua marcată „Ziua Mondială împotriva Traficului de Fiinţe Umane”. În acest context, America House te invită să participi la o serie de activităţi care au scopul de a te încuraja să te implici şi să te informezi despre cum să lupţi împotriva fenomenului Traficului de Fiinţe Umane şi la cine să apelezi în caz că ai trecut printr-o astfel de experienţă.

America House va găzdui în exclusivitate, începând cu ora 15:00, Proiecţia filmului „Carga” (18+), care redă povestea unei tinere rusoaice care devine victima Traficului de Fiinţe Umane. Conform recenziilor online, „nu este doar  o peliculă bine filmată şi regizată, este povestea unei adevărate atrocități mondiale, care se întâmplă chiar în acest moment. Nu este un film care te va face fericit, dar este vorba despre o problemă reală, şi asta face să merite vizionarea”.

Proiecţia va fi urmată de o discuţie condusă de un psiholog care se ocupă cu consilierea astfel de victime.

Ești așteptat pe 30 iulie, la America House- str. Bănulescu Bodoni 27.

Pentru a afla mai multe detalii, puteţi accesa pagina de Facebook a evenimentului aici: https://www.facebook.com/events/391849921462165/
Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.