A fost extins termenul de înscriere la „Premiul Media pentru Tineri”, ediția a patra

Ajută-ne să distribuim acest articol:

Dacă ești pasionat de video, text sau fotografie, participă la concursul național „Premiul Media pentru Tineri”, până la 31 octombrie, 2018,  exprimă-te și câștigă premii de valoare, ce te vor ajuta să-ți dezvolți pasiunea.   

„EU schimb lumea” este subiectul ediției din 2018. La concurs se pot înscrie toți tinerii cu vârsta cuprinsă între 15 și 25 de ani, cetățeni ai Republicii Moldova, care vorbesc orice limbă.

„Premiul Media pentru Tineri” este singurul concurs național dedicat tinerilor din toată țara, care le permite participanților să se exprime într-un mod creativ, liber și divers, cu ajutorul instrumentelor media.

Produsele expediate pentru concurs trebuie să fie realizate în perioada martie – octombrie, 2018 și pot reprezenta:

Fotografie (o istorie din 3 fotografii, cel puțin, însoțite de un text);

Video (ce nu depășește 5 minute);

Text (volum de 1-3 pagini).

Mai multe informații importante găsiți în regulamentul concursului. Participanții pot depune dosarul după ce completează și expediază formularul.

Data-limită pentru depunerea dosarului de participare este 31 octombrie, 2018.

Câștigătorii vor fi desemnați în cadrul unui eveniment public.

Membrii juriului vor fi jurnaliști, regizori, fotografi din Republica Moldova, numele cărora vor fi cunoscute după data de 31 octombrie, 2018.

„Premiul Media pentru Tineri” este primul concurs media pentru tineri, organizat la nivel național de către AO Centrul Media pentru Tineri în parteneriat cu Deutsche Welle Akademie și Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova, cu susținerea financiară a Ministerul Federal pentru Cooperare Economică şi Dezvoltare (BMZ).Organizații vizate: Centrul Media pentru Tineri |Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.