Primăria mun Edineț achiziționează lucrări de proiectare și construcție a unei hale industriale în Parcul Industrial Edineț

Ajută-ne să distribuim acest articol:

Invitație la Licitație

Achiziționarea lucrărilor de proiectare și construcție a unei hale industriale în Parcul Industrial Edineț

20.06.2018

Țara: Republica Moldova

Proiect: „Edineț-Pol de creștere economică în regiunea de Nord a Moldovei”, implementat de către Primăria mun. Edineț în parteneriat cu AO Centrul de Dezvoltare Comunitară Integrată (CDCI) și Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, finanțat cu suportul UE, în cadrul inițiativei” Primarii pentru Creștere Economică” (M4EG).

Referința: 306/6.2

Titlu contractului: Proiectarea și Construcția unei hale industriale în Parcul Industrial Edineț

Achizitor: Primăria mun. Edineț

Aceasta este o invitație de participare la licitația de achiziție a lucrărilor de proiectare și construcție a unei hale industriale, care v-a avea loc la data de 20 August 2018, orele 10.00 la adresa: Primăria mun. Edinet, or.Edinet, str. O. Cerempei 30.

Operatorii economici interesați pot solicita dosarul tenderului pentru a participa la licitație depunând o cerere la adresa primaria.edinet.contact@gmail.com, sau la tel/fax:  0 246 2 28 30; 0 246 2 28 49.           

Informații adiționale posibile sau clarificări vor fi publicate pe adresa: http://primariaedinet.md/?cat=1.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 20 august 2018, ora 09.30.  Ofertele depuse după termenul limită vor fi respinse.

Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.