Productie Video IGP, IOM Moldova



Productie Video IGP, IOM Moldova

Organizatia Internationala pentru Migratie solicita oferta de preturi pentru servicii productie video:

Lot 1

Video campanie de promovare-încurajarea femeilor să opteze pentru carieră în domeniul aplicării legii

Criteriu

Detalii

Obiectiv

De a inspira si motiva femeile să urmeze cariere în poliție. Videoclipul își propune să demonteze stereotipuri, evidențiind rolul si contribuția polițistelor și impactul pozitiv pe care îl au în comunitățile lor.

De asemenea, videoclipul își propune să încurajeze femeile și să ia în considerare o cariera în domeniul aplicării legii, promovând diversitatea de gen și incluziunea în cadrul forțelor de poliție, contribuind la siguranța și bunăstarea societății.

Durata

Max - 3 minute

Muzica si sunet

Muzica de background, voice-over, efecte auditive pentru amplificarea sensibilității video-ului

Narare si subtitrare

Narare în limba romana.

Subtitrare în limba engleză, rusa.

Vizualuri

Vizualuri care să transmită emoție și să inspire audiență, cum ar fi scene de solidaritate, devotament față de munca și comunitate.

Idee de scenariu: ziua unei polițiste, începând cu dimineața în familie, pregătirea de muncă, interacțiunea cu copii săi, acțiuni din activitatea sa cum ar fi patrulare, interacțiune cu comunitatea (copii, bătrâni), utilizând echipamente de specialitate care ajuta la sporirea protecției drepturilor omului (de ex. camere corporale).

Vizualurile trebuie să evidențieze diversitatea în rândul ofițerilor de poliție și diversitatea comunităților în care lucrează (migranți, familii cu mulți copii, bătrâni, etc).

N.B. Vizualurile finale vor fi agreate împreuna cu beneficiarul în faza de pre-producție.

Format

MP4/MOV

Timp livrare produs final

1 iunie 2024



Lot 2

Video campanie de promovare– implicarea poliției în comunitate

Criteriu

Detalii

Obiectiv

De a informa/ promova idea de implicare a politiei in comunitate si de a creste încrederea populației în instituțiile de aplicare a legii. Sporirea încrederii comunităților de a colabora cu politia pentru asigurarea bunăstării si siguranței publice

Durata

Max 3 minute

Muzica si sunet

Muzica de background, voice-over

Narare si subtitrare

Narare în limba romana.

Subtitrare în limba engleză, rusa.

Text despre rolul Poliției în comunitate, importanța colaborării locuitorilor cu poliția pentru siguranța tuturor membrilor comunității, explicarea conceptului de poliție comunitară, enumerarea beneficiilor acestei colaborări.

Vizualuri

Vizualuri cu ofițeri în locuri cheie pentru comunitate (ex. scoală, parcuri, interacțiune cu gospodăriile, completarea chestionarelor referitor la problemele comunității etc). Cadre cu ofițeri de politie de diferite vârste si gen care sunt implicați in diverse situații în care comunitatea se confrunta cu provocări, iar ofițerii ajuta la soluționarea acestora.

Dacă e posibil, de arătat cum în cum se rezolvă problemele comunității.

Vizualurile trebuie sa evidențieze diversitatea în rândul ofițerilor de poliție si diversitatea comunităților în care lucrează (migranți, familii cu mulți copii, bătrâni, etc). De asemenea, video trebuie sa evidențieze diverse proiecte și inițiative în care poliția și comunitatea lucrează împreuna pentru a aborda problemele locale.

Executarea video în animație la cererea beneficiarului este posibila.

N.B. Vizualurile finale vor fi agreate împreuna cu beneficiarul in faza de pre-producție.

Format

MP4/MOV

Timp livrare produs final

1 iunie 2024


Mențiune: Acest caiet de sarcini este orientativ. Detaliile definitive vor fi stabilite în urma unei ședințe de coordonare dintre prestator, beneficiar și implementator.



Termenul limita  pemtru primirea ofertelor  03.05.2024

Oferta -TVA 0%
Pentru mai multe detalii si anexele pentru participare la licitatie accesati linkul:(  Procurement | Moldova (iom.int) )