×

Avertizare

JUser: :_load: Imposibil de încărcat utilizatorul cu ID: 62

UN PROIECT DESTINAT TINERILOR, PARINTII CARORA SUNT PLECATI LA MUNCA PESTE HOTARELE TARII

Ajută-ne să distribuim acest articol:

Reprezentatii Asociatiei "Alianta intre generatii" din raionul Falesti au antrenat in diferite activitati pentru tineri circa 130 beneficiari din satul Chetris, raionul Falesti. Proiectul a fost desfasurat pe parcursul a patru luni, fiind adresat tinerilor, parintii carora se afla la munci peste granita, informeaza DECA-press.

Presedintele Asociatiei "Alianta intre generatii", Gheorghe Sova, a mentionat ca tinerii de pana la 20 ani au fost incadrati in patru ateliere: broderie, crosetare, impletit si impletit in lozie. Scopul acestor ateliere a fost de a implica tinerii in diverse activitati specifice varstei lor si de a le gasi alternative pentru petrecerea timpului liber.

De notat ca din cei 1700 de locuitori ai satului Chetris, circa 30% sunt plecati la munci peste hotarele tarii. Preponderent, acestia muncesc in Rusia, Italia si Portugalia.

Sursa: DECA-Press

 

Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.