Distribuie prietenilor:


Cerere de oferte de prețuri pentru servicii de organizare a unui Forum

APSCF este o rețea de 66 de organizații neguvernamentale de pe întreg teritoriul Republicii Moldova, inclusiv din regiunea transnistreană. APSCF acționează pentru crearea unui cadru coerent și funcțional de dezvoltare a factorilor de decizie, a mecanismelor și practicilor de implementare, asigurând respectarea și protecția reală a copilului și familiei. Detalii despre activitatea APSCF http://aliantacf.md/

Contextul anunțului: APSCF solicită oferte de prețuri pentru servicii de organizare a unui Forum de 1 zi, pe data de 6 decembrie 2019, pentru 100 persoane în mun. Chișinău. Evenimentul are loc în cadrul proiectului “Servicii sociale mai bune printr-un parteneriat durabil dintre societatea civilă și guvern” (SSMB) finanțat din sursele financiare ale Uniunii Europene implementat și co-finanțat de Fundația Soros-Moldova în parteneriat cu Keystone Moldova, Alianța ONG-urilor active în domeniul Protecției Sociale a Copilului și Familiei (APSCF) și Alianţa Organizaţiilor pentru Persoanele cu Dizabilităţi din Republica Moldova (AOPD).

Scopul general al anunțului este identificarea și selectarea celei mai bune oferte de prestare a serviciilor de organizare a Forumului de 1 zi, în mun. Chișinău, pentru circa 100 de reprezentanți ai societății civile.

Oferta trebuie să includă prețul în MDL la cota TVA 0 (APSCF va oferi toate documentele confirmative în acest sens) pentru persoană/zi și preț total serviciu grup.

Astfel, sunt solicitate următoarele servicii:

Denumire serviciu

Cantitatea

Preț unitate MDL (TVA 0)

Suma totală MDL (TVA 0)

1 sală de conferințe (capacitatea cca. 100 persoane) echipată cu mese, scaune, proiector, tablă/ecran, flipchart, și conexiune la internet

1 zi

   

Apa în slală pentru fiecare participant 0,5l (2 sticle x 100 participanți)

200 buc.

   

Prânz (1 x 100 persoane)

100 porții

   

Pauză cafea în asortiment (2 pauze cafea x 100 persoane)

200 porții

   

Total

     

 

Dosarul de aplicare trebuie să conțină următoarele documente și informații:

  • Certificatul de înregistrare și licența companiei;
  • Oferta comercială;
  • Datele de contact al ofertantului;
  • Numele persoanei de contact.

Data limită de prezentare a ofertelor: 2 septembrie 2019, ora 18.00

Pentru informații suplimentare: Tatiana Lungu, Asistent proiecte, mob. 069291115, email: project_assistant@aliantacf.md


Ajută-ne să distribuim acest articol: