Invitație la dezbatere publică azil de bătrâni privat ce poate fi realizat prin mecanismul Parteneriatelor Public-Private în localitățile din Moldova.

Ajută-ne să distribuim acest articol:

Invitație la dezbatere publică azil de bătrâni privat ce poate fi realizat prin mecanismul Parteneriatelor Public-Private în localitățile din Moldova.

Va fi prezentată o listă de locații posibile din țară inclusiv poze, plan și număr cadastral pe platforma idep.md.

Data de 21 iunie, între 14:00-18:00. Înregistrarea obligatorie pe idep.md!

            Rugăm să ne ajutați să creăm împreună interes față de posibilitatea stabilirii unor noi domenii de interes pentru toate părțile interesate:

Cetățeni – acces la infrastructură medicală modernă;

APL – soluții pentru lipsa infrastructurii medicale și spații nevalorificate;

Business – cadru subdezvoltat de cooperare în domeniul serviciilor medicale, invlusiv și private;

Scopul acestor dezbateri este să identificăm bunele practici din România în domeniul serviciilor unui azil de bătrâni privat combinat cu servicii medicale private pentru oamenii din regiunile Moldovei. Participarea a cel puțin unui agent economic ce administrează 3 azile de bătrâni va permite încrederea în viabilitatea afacerii, transmiterea bunelor practici și soluțiilor de dezvoltare durabilă.

În final ne propunem să:

  1. Demonstrăm că este fezbil prin mecanism transparent oferit de proiectele de Parteneriat Public-Privat să oferim cetățenilor alternative unor servicii medicale calitative;
  2. Creăm interes din partea actorilor publici de a identifica oportunități domenii de interes comun cu mediul de afaceri transparent pentru infrastructură modernă cetățenilor;
  3. Motivăm crearea produselor financiare, de asigurare și co-finanțare pentru posibile provocări realizabile prin mecanismul proiectelor de Parteneriat Public-Privat ca soluție dezvoltare durabilă autentică;

Participarea este gratuită, fiind obligatorie înregistrarea întru asigurarea tuturor cu materiale, inclusiv și asigurarea la nivel a tuturor momentelor logistice.   

Cu profund respect,  IDEP Moldova, 

Detalii pe http://idep.md/new/dezbatereazilbatrini/
Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.