Apel Extins de înscriere gratuită la Școala de instruire cu privire la Antreprenoriatul social pentru Tinerii NEET din r. Căușeni

APEL EXTINS de înscriere gratuită la Școala de instruire cu privire la Antreprenoriatul social pentru Tinerii NEET din r. Căușeni până la 05.07.2022

Asociația Obștească de Cultură Juridică Henri Capitant Moldova(AHCCJ) extinde perioada de înscriere la Școala de antreprenoriat social pentru Tinerii NEET din r. Căușeni în cadrul Proiectului “Antreprenoriatul social și tinerii din Moldova pentru o societate mai inclusivă, durabilă și inovativă (GoYouth+)”, finanțat de Uniunea Europeană și cofinanțat de Suedia prin intermediul Fundația Est-Europeană / East Europe Foundation - Moldova și implementat cu sprijinul partenerilor externi: Fundația Moldcell, Asociatia Obsteasca "Indigo", Ambassade de France en République de Moldavie, Alliance Française de Moldavie, Chambre de Commerce et d'Industrie France Moldavie, Asociatia Nationala pentru Turism Receptor si Intern, Institutul European pentru Inițiative, Reforme și Educație, SRL “NETSISTEM ”.

Școala de instruire este preconizată pentru perioada 15 iulie 2022 - 15 septembrie 2022.

La finalul perioadei de instruire, tinerii NEET vor primi certificate de participare și vor beneficia de oportunitatea de a participa la un concurs de 2 granturi în valoare de 2000 de euro în scopul deschiderii/dezvoltării unei afaceri sociale în raionul Căușeni.

Cerințe necesare a fi respectate de către candidați la momentul aplicării:

Sporirea oportunităților pentru tinerii NEET este scopul proiectului GoYouth+, tinerii fiind identificați drept principalii catalizatori ai schimbării comunitare, cu un impact pozitiv asupra dezvoltării antreprenoriatului social.

Fii un agent al schimbării și dezvoltării, adună resurse de încredere și înscrie-te în cadrul acestui program! Suntem convinși că vei profita de o experiență reușită!

Pentru detalii despre proiect, accesează www.haitinere.md sau contactează-ne la adresa de e-mail: goyouthplus@gmail.com

Articol adaugat de: AHCCJ