EU4Moldova: Concurs de contractare a unei companii ce va realiza lucrările de modernizare a centrului mun. Ungheni

Programul EU4Moldova: Regiuni-cheie a lansat concursul de contractare a unei companii ce va realiza lucrările de modernizare a centrului mun. Ungheni.

Din setul de lucrări fac parte:

  • Amenajarea teritoriului din strada Națională – Piața Independenței si construcția havuzului uscat de tip pietonal
  • Reparația străzii Naționale
  • Amenajarea parcărilor şi dotarea acestora cu elemente SMART

Volumul detaliat de lucrări, desenele tehnice, condițiile concursului și instrucțiunile de depunere a ofertelor pot fi accesate aici: https://sc.undp.md/tnddetails2/2214/ și www.eu4ungheni.md

Ofertele pot fi depuse doar on-line.

Lucrările de modernizare a centrului mun. Ungheni sunt realizate cu asistența financiară a Uniunii Europene.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Programul „EU4Moldova: regiuni-cheie” (2019-2024) susține dezvoltarea social-economică inteligentă, incluzivă și durabilă în regiunile Cahul și Ungheni, pentru a asigura cetățenilor o calitate mai bună a vieții. Programul are un buget total de 23 mln. euro, este finanțat de Uniunea Europeană și implementat de Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD) și Fondul Națiunilor Unite pentru Copii (UNICEF).

Mai multe detalii despre activitățile Programului în regiunile Cahul și Ungheni găsiți pe www.eu4cahul.md și www.eu4ungheni.mdArticolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet