Apel de angajare a formatorilor

Distribuie prietenilor:


logouri2

 

 

 

 

CONTEXT

AO EcoVisio, în cadrul proiectului Rural Agroecology Resilience Hub, susținut financiar de GEF Programul de Granturi Mici, a creat un program de instruire pentru fermieri în agricultura ecologică cu accent pe practici prielnice mediului.

Acest program de instruire este alcătuit din 10 module și este dedicat în special fermierilor care cultiva legume și bacifere, fructe și pomușoare, culturi de câmp. Instruirile pun accent în mare parte pe partea interactivă și practică. Cele mai multe instruiri vor avea loc în afara orașului Chișinău.

EcoVisio lansează concurs de selectare a formatorilor pentru susținerea fermierilor care vor participa la un curs de instruire continuă bazat pe un curriculum deja elaborat. 

RESPONSABILITĂȚI

 • Formatorul va analiza propunerile  din program și indicatorii proiectului, venind cu sugestii de îmbunătățiri, adaptări;
 • Formatorul va crea prezentarea, bazându-se  pe planului de instruire existent;
 • Toate activitățile vor fi aprobate cu echipa de implementare a proiectului.

Perioada de realizare a sarcinilor: lunile iunie 2020 – septembrie 2021

Numărul total de zile lucrătoare pentru fiecare consultant/expert va fi stabilit individual în funcție de tema selectată și cerințele prevăzute de proiect. Conform programului propus, durata unui curs va fi de 1, maxim 2 zile. Perioada de realizare a instruirilor va fi discutată cu formatorul selectat.

Cerințe față de candidați:

 • Studii superioare în domenii relevante agriculturii ecologice. Aceasta vor fi justificate prin diplome, certificate de instruire, ș.a.  Experiența în domeniu poate fi demonstrată prin publicații, referințe, colaborare în cadrul altor proiecte, etc.
 • Consultantul trebuie să  posede cunoștințelor în domeniul/domeniile selectate din următoarea listă:https://forms.gle/2L3nHGj6uYsBYBit6 Vă rugăm să bifați temele în formularul dat.
 • Experiență de trainer/expert în activitățile de instruire a fermierilor;
 • Experiență de lucru de minim 3 ani;
 • Cunoașterea foarte bună a limbii române și ruse, vorbit, citit și scris.
 • Aptitudini excelente de comunicare, capacități analitice, leadership;
 • Abilități TIC de sistematizare a informației în scris, descrierea cursului/cursurilor cu informație potrivită conform necesităților fermierilor din sector, elaborarea prezentării în Power Point;

Persoanele interesate pot depune dosarul la concurs la următoare adresa: daniela.fornea@ecovisio.org cu mențiunea: Aplicație Formator Instruire AE. Sunt încurajate să participe persoane fizice sau juridice.

Dosarul de aplicare va conține:

 • CV-ul experților (în cazul aplicației din partea unei persoane juridice se prezintă și CV-ul organizației);
 • Completarea formularului (selectarea temelor din întreaga listă): https://forms.gle/2L3nHGj6uYsBYBit6
 • Oferta financiară, care va include costurile pentru lucrările prestate, calculate în zile/ore de lucru.

Data limită de prezentare a dosarului - 10 mai 2020


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet