Anunțuri

Distribuie prietenilor:


TERMENI DE REFERINŢĂ

servicii de consultanţă pentru acordarea suportului AO Asociația Raională de Educare a Adulților ”Prutul de Sus” (AREAP) în elaborarea unui plan de afacere socială.

 

Proiect: „Creșterea dezvoltării continue a incluziunii în regiunea de Nord”  finanțat din sursele financiare ale Uniunii Europe în cadrul Proiectului "Servicii sociale mai bune printr-un parteneriat durabil către societatea civilă și guvern" cofinanțat de Fundatia Soros-Moldova în parteneriat cu Keystone Moldova, Alianta ONG- urilor active în domeniul Protectiei Sociale și Alianta Organizatiilor pentru Persoane cu Dizabilitati.

 

AO AREAP este o organizație apolitică, non-profit care dezvoltă și implementează proiecte sociale și de caritate pentru grupurile social-vulnerabile, inclusiv persoane cu dizabilități din nordul țării. Începând cu luna 2019, AO AREAP a demarat implementarea  proiectului „Creșterea dezvoltării continue a incluziunii în regiunea de Nord” care are drept scop de a dezinstituționaliza 2 persoane cu dizabilități intelectuale și psihosociale din Centrul de plasament pentru persoane cu dizabilități (adulte) satul Brânzeni, în Locuința Protejată “OAZA” și dezvoltarea antreprenoriatului social, cât și instruirea angajaților.

 

SARCINILE INCLUSE ÎN SERVICIILE DE CONSULTANȚĂ:

   

Nr.

Sarcini

Produse

Perioada

Număr de zile consultanță

1.

Analiza activităților și serviciilor de antreprenoriat social prestate de către AREAP

·  Analiza realizată care va include recomandări pentru  Planul de dezvoltare al antreprenorialului social de către AREAP  

August 2020

2 zile

2.

Elaborarea Planului de dezvoltarea  a antreprenoriatului social în cadrul AO AREAP, cu accent pe sustenabilitatea organizației

·  Planul de dezvoltare al activităților de antreprenoriat  social cu accent pe  sustenabilitatea serviciilor sociale AO AREAP

·  Modele de promovare și dezvoltarea vizibilității brandului AO AREAP

August 2020

4 zile

 

Total

 

 

6 zile

Cerințe de calificare:

  • Studii sau post-universitare (masterat sau doctorat) în domeniul social, economic;
  • Experiență de cel puțin 3 ani în prestarea serviciilor de suport și consultanță în domeniul antreprenoriatului, inclusiv antreprenoriat social;
  • Cunoașterea procedurilor de funcționare și gestionare a activităților de antreprenoriat social în cadrul ONG-lui;
  • Abilități organizatorice excelente, capacități de acordare a serviciilor de suport și mentorat;
  • Abilități de lucru la calculator (obligatoriu Word, Excel, PowerPoint şi Internet);
  • Abilități bune de lucru la distanță.

Perioada de contractare: August/Septembrie  2020.

Consultantul va planifica și coordona toate activitățile cu directorul proiectului „Creșterea dezvoltării continue a incluziunii în regiunea de Nord” din cadrul AO AREAP.

 

Procedura de aplicare:

Persoanele interesate sunt încurajate să trimită: CV-ul și oferta tehnica indicînd costul pentru o zi de consultanță anexat la email.  

Documentele pot fi expediate la: mdareap@gmail.com cu mențiunea „Servicii de consultanță – AREAP” până la data de 21 august 2020. 

Doar persoanele selectate vor fi contactate la data de 25 august 2020. 

 

 

Alte articole:

Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet