CONCURS PENTRU ACHIZIȚIONAREA SERVICIILOR PRIN METODA CERERII OFERTELOR DE PREȚURI Servicii de expert comunicare

OBIECTUL ACHIZIȚIEI: Servicii de expert comunicare.

CONTEXT: AO Centrul de Asisitenţă Socială “Casa Speranţelor”, în perioada 1 aprilie 2019 – 31 martie 2021, implementează Proiectului „Formăm Lideri pentru Comunitate”, cu suportul oferit din partea Fundației Est-Europene în parteneriat cu Centrul “Parteneriat pentru Dezvoltare”, din resursele acordate de Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC) și Suedia, care are ca scop Creșterea capacităților  de implicare a membrilor comunităților din 5 localități ale raionului Soroca în  procesul  de elaborare si implementare a politicilor de dezvoltare locală.

SE SOLICITĂ:  asistenţă echipei de implementare si grupurilor de actiune locală în elaborarea materialelor informaționale, istoriilor de success, diseminarea informației despre proiect.
LOCUL DE REALIZARE: or. Soroca si 5 localităţi din raionul Soroca
LIMBA DE LUCRU: limba română.

TERMEN LIMITĂ DE DEPUNERE A OFERTEI: 15 aprilie 2019

Persoanele interesate sunt invitate să trimită  CV si oferta financiară pentru 10 ore de muncă. 

PERSOANA DE CONTACT:  Valentina Onică, preşedinte AO Centrul de Asisitenţă Socială “Casa Speranţelor”, tel. 0069921994 e-mail: casasperan@yandex.ru

 

Alte articole de acest autor:Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.