Apel către grupurile de tineri

Asociația de Voluntariat Internațional din Moldova anunță selectarea unui grup de inițiativă neînregistrat ca entitate juridică, compus din minim 3 persoane (și care este în relații bune cu Autoritățile Publice Locale sau alte entități precum ar fi școala/biblioteca din localitate), care este interesat în crearea unui Centru Comunitar pentru tineri cu oportunități reduse din zonele rurale. Acest Centru va activa în localitatea de unde este grupul de inițiativă.

Activitatea este parte a proiectului internațional ”Get In - Inclusion of youngsters in communitylife” implementat de AVI-Moldova, în parteneriat cu Arm Active (Armenia), EuroSud (Italia), EuroFRC (Polonia), cu susținerea Uniunii Europene prin intermediul Programului Erasmus+. Centrul Comunitar sus menționat va avea drept scop să sprijine incluziunea tinerilor cu oportunități reduse din țările participante în viața comunității.

Grupul selectat va beneficia de asistență, instruire și suport logistic din partea echipei AVI Moldova, de asemenea va avea acces la mai multe oportunități de finanțare a proiectelor locale. Membrii grupului de inițiativă vor avea oportunitatea de a participa la diverse activități de educație non formală în țară și peste hotare, cu suportul AVI Moldova, aceasta având drept scop învățarea bunelor practici pentru a fi implementate în comunitatea locală.

Grupurile de tineri interesate sunt rugate să completeze formularul de la linkul de mai jos:

Aplică aici 

Termenul limită de completare a formularelor este 25 iunie 2019. Pentru detalii și întrebări, rămânem la dispoziția Dvs la adresa de mail rodicanegura@gmail.com - coordonator regional sau la telefon: 069443555

Alte articole de acest autor:


Organizații vizate: AVI Moldova |


After display content

Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

Promo

promo

Promo

Promo