Anunt de organizare a Trainingului “Cum să ne apărăm dreptul la un mediu sănătos?”, Centrul National de Mediu



Ești un aprig avocat al mediului și ți se întâmplă des să vezi încălcându-se obraznic legislația de mediu? Te afectează și pe tine, dar nu rămâi decât un martor neputincios? Să știi, că nu doar instituțiile statului au obligația și … Continue reading

Ești un aprig avocat al mediului și ți se întâmplă des să vezi încălcându-se obraznic legislația de mediu? Te afectează și pe tine, dar nu rămâi decât un martor neputincios?

Să știi, că nu doar instituțiile statului au obligația și dreptul de a urmări respectarea legislației de mediu. Acest drept și obligație îl ai și tu – cetățean al Republicii Moldova, asociație obștească, grup de inițiativă!

 Marți, 21 iunie, Centrul Național de Mediu organizează la Chișinău trainingul inedit „Cum să ne apărăm dreptul la un mediu sănătos?”, unde vei afla cum să fii o forță decisivă în protecția mediului din țara ta.

 Vei auzi de la reprezentanții Inspectoratului Ecologic de Stat, de la asociațiile Centrul Național de Mediu, Hyde Park, Amnesty International Moldova și de la un avocat cu o bogată practică judiciară de mediu, cum te poți implica și tu în apărarea dreptului tău la un mediu sănătos, consfințit prin Constituție.

 Dacă nu ești indiferent față de apa pe care o consumi, față de aerul pe care-l respiri și față de pământul pe care-l calci, completează formularul de participare ( Formular de participare training 21.06.2011) și expediază-l pe adresa event@environment.md până pe data de 18 iunie 2011! Numărul locurilor disponibile pentru participare este limitat la 25 de persoane. Astfel, vor avea prioritate primii înregistrați! Cheltuielile de transport, masă, cazare, materiale sunt asigurate de organizatori. Confirmarea de participare va fi expediată persoanelor selectate prin e-mail pe data de 19 iunie 2011, cu specificarea locului desfășurării evenimentului.

 Acest eveniment este organizat în cadrul proiectului “Promovarea dezvoltării durabile a Moldovei prin apărarea dreptului la un mediu sănătos”, implementat de Centrul Național de Mediu, grație susținerii generoase a poporului american prin prisma Programului de Granturi pentru Democrație al Ambasadei SUA din Republica Moldova.

 Acest eveniment este finanțat de un grant oferit de Departamentul de Stat al SUA. Opiniile, constatările și concluziile prezentate și discutate în cadrul evenimentului aparțin autorilor și nu reflectă neapărat pe cele ale Departamentului de Stat al SUA.


Posted: 2011-06-13 16:20:35

Initiative Democratice