Echipa de voluntari ai Asociației Little People Republica Moldova își mărește forțele!

Distribuie prietenilor:


Dacă ești activ, îți plac copiii și dorești să-i ajuți pe ceilalți, Little People îți oferă oportunitatea unei experiențe extraordinare.

Asociația Little People Republica Moldova este filiala Asociației Little People România, fondată în anul 1996. Cu o vastă experiență în domeniul oncologiei pediatrice, implementând zilnic un program de intervenție complex, structurat, centrat pe pacient, cu rezultate remarcabile. Little People are misiunea de a îmbunătăți calitatea vieții copiilor și a adolescenților bolnavi de cancer, oferind suport psihosocial pe întreaga durată a tratamentului și după finalizarea acestuia.

În Republica Moldova, Asociația Little People este prezentă din martie 2013, desfășurând activități cu efect terapeutic în cele două secții oncopediatrice din Chișinău. Activitățile au rolul de a-i ajuta pe copii și adolescenți să se familiarizeze cu procedurile medicale și mediul de spital, să sporească complianța la tratament, precum și de a crea oportunități de dezvoltare a abilităților personale, de joacă, învățare, liberă exprimare și interacțiune cu ceilalți.

Voluntarii selectați vor beneficia de o serie de traininguri de pregătire și de supervizarea coordonatorului local pe toată perioada desfășurării activităților. Ei vor fi implicați în activitățile terapeutice cel puțin odată pe săptămână de la 16.00-18.00, de luni până vineri, în cadrul Institutului Oncologic și vor crea activități cu scop terapeutic sub îndrumarea coordonatorului, documentând activitatea sub forma unui scurt raport de activitate în limba engleză. Materialele de lucru sunt în totalitate asigurate de asociație.

Adițional programelor de suport în spital, Little People participă la evenimente comunitare, competiții sportive cu scop caritabil, evenimente culturale sau campanii publice de informare și strângere de fonduri în care o componentă esențială o constituie voluntarii și prietenii noștri care ne ajută de fiecare dată.

Cerințe din partea voluntarilor:

# Motivație, dedicare și responsabilitate;

# Creativitate și stabilitate emoțională;

# Abilități de comunicare verbală și în scris în limba engleză;

# Cunoaștere limbii române și ruse.

Studiile în psihologie sau științe asociate (asistență socială, pedagogie etc.)  și medicină constituie un mare avantaj.

Dacă dorești să te alături echipei, trimite CV-ul și o scrisoare de intenție, la adresa de e-mail turcan.antonina@gmail.com până pe data de 12 ianuarie 2020.

Implicarea ta contează! Te așteptăm cu drag în echipa Little People!

Pentru a afla mai multe despre activitatea Asociației Little People accesează www.thelittlepeople.ro sau pagina de Facebook a Asociației Little People Republica Moldova și Asociația Little People România.

Alte articole:

Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet