Challenge: Recreate a Childhood Photo with Your Siblings

 

AH LOGO CHISINAU 1

Siblings Day este o sărbătoare neoficială sărbătorită anual pe 10 aprilie. Cu această ocazie, America House Chișinău invită pe toată lumea să participe la o provocare distractivă: Recreați o fotografie din copilărie cu frații/surorile dumneavoastră. Vedeți exemplul în fotografia de mai sus.

Trimiteți un colaj de 2 fotografii, indicând anul în care ambele fotografii au fost făcute la adresa de email americahousemd@gmail.com până pe 8 aprilie, ora 23:59.

Vă rugăm să nu uitați să vă scrieți numele, prenumele și numele fratelui/sorei dvs. în e-mail.

Mult succes și așteptăm colajele voastre!

Link-ul evenimentului pe Facebook: https://fb.me/e/2hiWnBLRG

Pentru oricare întrebări sau detalii vă încurajăm să ne scrieți la americahousemd@gmail.com

America House este un centru de resurse și dezvoltare profesională unde vizitatorii pot veni să învețe, să creeze și să se inspire! Centrul oferă o gamă largă de proiecte și programe culturale și educative menite să împărtășească din istoria, cultura și valorile SUA. Aici veți putea să aflați detalii despre studiile în diverse instituții educaționale din SUA prin intermediul Programului Education USA.Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet