Municipal Spelling Bee Competition

AH LOGO CHISINAU 1

Vă rugăm să completați formularul de înregistrare pentru a participa la concurs: https://bit.ly/3mZ5Pw0


America House Chișinău în parteneriat cu liceul „Prometeu-Prim” vă invită la Concursul Municipal Spelling Bee Competition care va fi organizat în perioada 5-6 ianuarie 2021.
 Spelling Bee este o competiție în care concurenților li se cere să scrie o selecție largă de cuvinte, de obicei cu un grad diferit de dificultate. Pentru a concura, participantii trebuie să memoreze ortografia cuvintelor scrise în dicționare și să le explice în consecință. Se crede că conceptul își are originea în Statele Unite, iar intre timp a capatat popularitate si in intreaga lume. Deoarece majoritatea limbilor au un sistem de ortografie mai previzibil decât engleza, albinele ortografice sunt comune numai în țările în care se vorbește engleza.
Această competiție este deschisă tuturor concurenților care se afla in clasele 5-9 (gimnaziu), cu vârste cuprinse între 10 și 15 ani.
Rundele preliminare vor avea loc online, pe platforma Discord.
Pentru mai multe detalii, reguli și conditii ale concursului, vă rugăm să citiți documentul „Reguli și regulamente de ortografie municipală în materie de ortografie”: fișier: /// D: /Downloads/Municipal-Spelling-Bee-Competition-3.pdf
Dacă doriți să participați la concurs, vă rugăm să vă înregistrați în prealabil!Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet