Devino susținător al portalului
Become a Patron!

După o lună de la lansarea paginii unde puteți contribui pentru continuarea proiectului CIVIC.MD s-au gasit 13 persoane gata să ne susțină. În această lună ne-au vizitat 26 092 persoane.

Așteptările erau mai mari…

 

Le mulțumim susținătorilor:

Ada Dulman, Constantin Curca, Marina Grosu, AO Principii Sanatoase, Vasile Vasiliev, Liliana Samcov, Elena Spinu, Anastasia Vrancean, Olga Melnic, Maria Barbalat, Georgiana Finaru, Irina Cojocaru, Aliona Turcan

 

Ne poți susține și tu aici:

https://www.patreon.com/portalcivic

Termen extins. Concurs de selectare a unui facilitator (facilitatoare) pentru oferirea serviciilor de ghidare a coalițiilor localebanner angajare

Centrul Național  de Asistență și Informare a Organizațiilor Neguvernamentale din Moldova  CONTACT continuă activitățile din cadrul proiectului UE „Informează, abilitează și acționează! Societatea civilă pentru o mai bună guvernanță bugetară în Moldova”.

Obiectivul general al proiectului este sporirea implicării societății civile la nivel local și creșterea transparenței, eficienței și eficacității proceselor de elaborare și executare a bugetelor locale. Toate activitățile proiectului sunt bazate pe principiul de colaborare benevolă dintre Autoritățile locale și Organizațiile Societății Civile. 

La această etapă Centrul CONTACT anunță concurs de selectare a unui facilitator (facilitatoare) pentru oferirea serviciilor de ghidare a 5 Coaliții locale din 5 localități din Zona de securitate în pregătirea și desfășurarea în condițiile legii a activităților în domeniul transparenței bugetare.

 

Sarcinile facilitatorului (facilitatoarei):

 • Facilitatorul (facilitatoarea) va fi responsabil de oferire a serviciilor de ghidare a coalițiilor locale în pregătirea și desfășurarea în condițiile legii a activităților în domeniul transparenței bugetare (audieri și dezbateri publice, sondaje de opinie, întruniri în focus grupuri, elaborare materiale informațional-educative în problemele de bugetare participativă, etc.) facilitare a acțiunilor comunitare
 • Serviciile de ghidare vor fi acordate pentru 5 Coaliții Locale și reprezentanți ai APL din 5 localități partenere: or. Criuleni, satele Boșcana și Dubăsarii Vechi, raionul Criuleni, satul Gura Bîcului, raionul Anenii Noi, satul Talmaza, raionul Ștefan Vodă.
 • Facilitatorul (facilitatoarea) va presta servicii de ghidare a câte 10 acțiuni comunitare în fiecare localitate – în total 50 de zile de lucru.

Cerințe fată de aplicanți:

 • Studii universitare licență și/sau master  în domeniul relații cu publicul și comunicare,   administrație publică;
 • Cel puțin 1 an de experiență în calitate de Expert în domeniile menționate;
 • Experiență de consultare a ONG-urilor din Republica Moldova în domeniul participării civice, comunicare și advocacy;
 • Abilități de facilitare a activităților comunitare, comunicare eficientă și relaționare, lucru în echipă, cunoștințe şi abilități de utilizare a calculatorului (Excel, Word, Power Point);
 • Atitudini/comportament: responsabilitate, punctualitate, flexibilitate și diplomație. 

Aranjamente instituționale:

Facilitatorul (facilitatoarea) va realiza sarcinile contractuale în coordonare cu managerul proiectului, inclusiv on-line,  în cadrul acțiunilor comunitare desfășurate de Coalițiile Locale din cele 5 localități partere în proiect.

Remunerarea facilitatorului (facilitatoarei) va fi efectuată în funcție de numărul de acțiuni comunitare ghidate, în baza rapoartelor de activitate pentru fiecare acțiune în parte. 

Durata contractului:

Persoanele contractate vor presta serviciile sus-menționate în perioada octombrie 2020 – iunie 2022.

Procedura de aplicare și de selectare:
Persoanele interesate sunt încurajate să depună personal sau prin e-mail dosarul, care să conțină:

 1. CV-ul candidatului;
 2. Scrisoarea de intenție care să includă experiența candidatului în realizarea sarcinilor similare;
 3. Oferta financiară pentru prestarea serviciilor în calitate de facilitator (în lei moldovenești per zi Net).

Persoanele interesate pot depune dosarul la concurs la următoarea adresă info@contact.md cu mențiunea Ghidare acțiuni comunitare.

Termenul limită de prezentare a dosarului este 03 noiembrie 2020.

Pentru informații suplimentare: Liliana Porumb

Tel: 068386664 și/sau la adresa lilia.porumb2017@gmail.com

 

Notă! Doar persoanele selectate vor fi contactate. Dosarele incomplete nu vor fi evaluate.

 


Contribuie la continuarea proiectului CIVIC.MD. Devino susținător, donează aici.
Become a Patron!
Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

Susținătorii Portalului:

Ada Dulman | Constantin Curca | Marina Grosu | AO Principii Sanatoase | Vasile Vasiliev | Liliana Samcov | Elena Spinu | Anastasia Vrancean | Olga Melnic | Maria Barbalat | Georgiana Finaru | Irina Cojocaru | Aliona Turcan