Consultant dezvoltarea și consolidarea capacităților Unității de Monitorizare și Supraveghere din cadrul Agenției Apele Moldovei

Distribuie prietenilor:


SDA M Logo

FONDUL DE DEZVOLTARE DURABILĂ MOLDOVA

 CERERE A EXPRESIILOR DE INTERES

Ref: PP4/SRISA/CS/IC/107 - "Consultant dezvoltarea și consolidarea capacităților Unității de Monitorizare și Supraveghere din cadrul Agenției Apele Moldovei”

Fondul de Dezvoltare Durabilă Moldova (FDD Moldova) solicită Expresii de Interes din partea Consultanților Individuali pentru suplinirea poziției de Consultant dezvoltarea și consolidarea capacităților Unității de Monitorizare și Supraveghere din cadrul Agenției Apele Moldovei. Consultantul este așteptat să presteze servicii cu un program zilnic deplin. Perioada de bază a angajamentului este de trei luni, începând cel târziu cu 16 martie 2020, urmată de o perioadă opțională, care va fi activată în funcție de performanța Consultantului.

Persoanele interesate să aplice la această poziție sunt încurajate să acceseze portalul web al FDD Moldova http://www.sda.gov.md/ro/Procurements.html pentru toate detaliile referitor la serviciile solicitate.  Termenul limită de depunere a Expresiilor de Interes este 5 martie 2020, ora locală 17-00. Aplicațiile recepționate după termenul indicat nu vor fi luate în considerare.


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet