Katalyst solicită oferte pentru lucrări de reparație a clădirii de depozit agricol pentru Incubatorul Afecerilor Agroalimentare în s. Rîșcova

Distribuie prietenilor:


Asociația Obștească Katalyst invită agenții economici din domeniu de construcție să depună oferte pentru lucrări de reparație a clădirii de depozit agricol, care este menit să devină viitorul Incubator Afecerilor Agroalimentare în s. Rîșcova

Aceste lucrări se vor efectua în cadrul proiectului „Agrifood Business Incubator - Catalyzing Entrepreneurial Innovations in Rural Moldova”, care a fost selectat și aprobat spre finanțare de către Agenția Slovakă pentru Dezvoltarea Internațională și este implementat de A.O. Slovak Centre for Communication and Development (SCCD) din Slovacia, A.O. Katalyst și A.O. EcoVisio din Moldova.

Caietul de sarcini precum și alte detalii le puteți găsi aici: https://bit.ly/2XKsGSc

Termenul şi condiţiile efectuării lucrărilor: 20 August 2020 – Aprilie 2021

Modul de prezentare a ofertelor:

  • ofertele se prezintă în limba romană cu specificarea clară a parametrilor;
  • preţul lucrărilor se indică în lei MD;
  • oferta trebuie să conţină răspunsuri la toate întrebările expuse în solicitare;
  • se prezintă lista lucrărilor în mod desfăşurat şi volumul materialelor de construcţie care vor fi folosite în procesul lucrărilor;
  • preţul lucrărilor include toate cheltuielile, inclusiv TVA
  • preţul ofertei se stabileşte de către ofertant în baza cerinţelor care le-a primit de la organizatorul procedurii de achiziţie. Cheltuielile suplimentare, volumul lucrărilor incluse în sarcina de lucru dar care nu au fost luate în consideraţie de ofertant la prezentarea preţului, nu se acoperă de către Beneficiar
  • oferta se prezintă pînă la data: 17.08.2020, orele 18-00 la adresa electronica: office@katalyst.md sau pe suport de hîrtie.

Selectarea ofertantului:

Oferta cîştigătoare se va aprecia conform criteriului principal: cel mai mic preţ, cu luarea în considerare criteriilor suplimentare: experiența în construcții / reparații in special în zone rurale, disponibilitatea de a începe lucrările cît mai curînd, flexibilitatea, respectarea principiilor ecologice, responsabilitatea corporativă sociaă sau impactul social al companiei.

Înştiinţarea privind determinarea câştigătorului se expediază în termen de max. 3(trei) zile de la data aprobării rezultatelor evaluării de către Beneficiar.

Condiţiile de contractare:

contractul se încheie între Beneficiar şi Ofertantul căştigător în termen de max. 3 (trei) zile de la data determinării ofertei căştigătoare; Beneficiar își rezervă drept să contracteze doar o parte de lucrări propusă de Ofertnant în baza acordului comun.

Pentru detalii suplimentare puteți contacta adresa electronică: office@katalyst.md

 


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet