Avertizare
  • JUser: :_load: Imposibil de încărcat utilizatorul cu ID: 62

Tinerii vor curata o padure din Chisinau

Distribuie prietenilor:


Un grup de initiativa, format din mai multi tineri, va organiza o actiune ecologica in padurea dintre cartierele Ciocana si Rascani ale capitalei sambata, 12 mai, cu incepere de la ora 10.00.

Actiunea presupune colectarea gunoiului de pe o portiune a padurii unde locuitorii Chisinaului organizeaza frecvent picnicuri, si unde s-a adunat o cantitate impresionanta de gunoi. In acest mod, tinerii doresc sa sensibilizeze persoanele care frecventeaza parcurile si padurile din capitala, pentru a-i determina sa arunce gunoiul doar in locuri special amenajate in acest sens (urne de gunoi) sau sa evacueze deseurile acumulate.

Actiunea respectiva nu este prima de acest gen si va reuni o serie de retele de tineri si ONG-uri. Protagonistii acestei actiuni sustin ca evenimentul nu are nici o tenta politica, fiind doar o initiativa comunitara a mai multor tineri.

Grupul de initiativa invita toate persoanele interesate sa puna umarul la curatirea zonei respective, dar si a altor spatii verzi din municipiu.

Intalnirea participantilor va avea loc la intersectia dintre strazile Petru Zadnipru si Mihail Sadoveanu, la ora 10.00.

Actiunea ecologica este realizata cu suportul Ambasadei SUA in R. Moldova, fiind una din multiplele actiuni comunitare implementate de tineri pe intreg teritoriul R. Moldova cu suportul Ambasadei.

 

 


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet