×

Avertizare

JUser: :_load: Imposibil de încărcat utilizatorul cu ID: 62
Distribuie prietenilor:


Asociatia "Initiativa Social - Rurala" (ISR) in perioada 3 - 5 iulie a organizat scoala de vara pentru 40 de copii si parinti in cadrul campaniei "Masuri de prevenire si lichidare ale discriminarii si a violentei domestice".

Scopul scolii de vara a fost informarea, instruirea si initierea a 5 grupuri de parteneri care vor realiza programul de minigranturi in domeniul prevenirii violentei domestice in 15 sate vecine din raionul Ialoveni.

Pe parcursul a 3 zile, participantii au aplicat diferite tehnici de animatie a timpului liber, teatru social, au insusit principiile educatiei de la egal la egal bazate pe comunicarea eficienta elaborind 5 proiecte regionale in domeniul prevenirii violentei domestice.

Scoala de vara a fost realizata cu suportul financiar al GTZ din numele Ministerului Federal pentru Cooperare Economica si Dezvoltare (BMZ ).

Durata: 3 - 5 Iulie 2007

Locatia: Centrul de odihna pentru copii si tineret "Prietenia"

com. Cosnita, r-ul Dubasari

Persoana de contact: Maria Brodesco, 79471568

Director executiv ONG "Initiativa Social - Rurala",

Asociatia Obsteasca "Initiativa Social-Rurala" este o organizatie nationala, neguvernamentala, nonprofit, non politica si nereligioasa infiintata in anul 2000. Scopul Asociatiei este consolidarea Democratiei prin edificarea Societatii Civile.

 

 

 logoStarNet

Serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet


Ajută-ne să distribuim acest articol: