Marathon de 4 zile pentru startupperi: înregistrează-te la Creative Startup Bootcamp



În perioada 4-7 iulie, echipele care dezvoltă un startup merg la Creative Startup Bootcamp. Timp de 4 zile, peste 30 de tineri vor lucra la ideile lor sub mentoratul experților în investiții, pitching și accelerare. Bootcampul va avea loc la Orheiul Vechi.

Creative Startup Bootcamp îți oferă condițiile perfecte pentru a înțelege ce e bine și ce poate fi îmbunătățit în ideea ta de startup. Astfel, în doar 4 zile de lucru intens participanții vor face upgrade produselor pe care le dezvoltă, accelera intrarea pe o piață nouă și pregăti comunicarea cu un investitor.

Cine poate participa?

Pe lângă echipele care deja dezvoltă o idee de startup aici își vor găsi locul și antreprenorii care doresc să dezvolte un produs nou, freelancerii și profesioniști din industria creativă. Din orice categorie ar face parte, participanții trebuie să aibă vârsta minimă de 18 ani și să vină cu o idee la care să lucreze pe parcursul bootcampului.

PROGRAM

Programul bootcampului cuprinde traininguri și workshopuri zilnice, networking, activități de teambuilding, sesiuni de mentorat cu experții Yep!Moldova și Garage48, Estonia.

Înregistrează-te cu echipa ta aici: https://forms.gle/DJYTREky9u7CE6D88

Deadline aplicări: 28 iunie.

Despre organizatori

Yep!Moldova dezvoltă early stage startups. În 5 ani au fost organizate 8 ediții de Pre-accelerare, 10 Hackathoane și Ideathoane, 100 de evenimente locale și internaționale, la care au participat peste 8000 de tineri și antreprenori inovativi.