Armata Salvării din Ungheni a deschis Spălătoria Socială



spalatorie 1Peste 50 de familii nevoiașe din zona Ungheni  - bătrâni, copii și bolnavi-  își vor putea aduce hainele la Spălătoria Socială a Armatei Salvării din Ungheni, care a fost inaugurată miercuri, pe 27 mai. O zi de neuitat pentru Armata Salvării din Ungheni și pentru toți oamenii care vor beneficia de pe urma acestui program.

Ce înseamnă Spălătoria Socială? Nu este doar un loc în care cei aflați în nevoie își vor aduce hainele la spălat. Această spălătorie reprezintă o rază de speranță și bucurie pentru toți cei încercați de griji și nevoi! Ei vor fi întâmpinați la Spălătoria Socială de voluntarii  Armatei Salvării care, cu dragoste și grijă, îi vor ajuta și îndruma. 

La inaugurarea Spălătoriei Sociale din Ungheni au participat, pe lângă prieteni și voluntari ai Armatei Salvării, și Directorul general DGASPF, domnul Tudor Rădeanu, și comandantul Divizional al Armatei Salvării din Moldova, căpitanul Andrei Iniutocchin.

Armata Salvării din Ungheni a primit din partea companiei Unilever și reprezentanței sale din Republica Moldova, TRIGOR, o donație generoasă de detergent, balsam de rufe, produse de curățenie și dezinfectanți, care au permis deschiderea acestui proiect de suflet pentru Armata Salvării din Ungheni.

 

Asociația Hjælp Østeuropa  din Danemarca, reprezentată de Ellen Marie Hansen, a donat două mașini de spălat și un uscător de rufe. 

Direcția Generală Asistență Socială și Protecție a Familiei, un bun partener și colaborator al  Armatei Salvării, susține, la rândul ei, desfășurarea acestui proiect.

Împreună întindem  o mână de ajutor celor aflați în nevoie, pentru că schimbarea începe cu fiecare dintre noi! Mulțumim tuturor celor care au pus inimă pentru ca proiectul spălătoriei sociale să devină realitate! Armata Salvării va continua să lupte în prima linie pentru combaterea sărăciei, pentru că fiecare om are dreptul la o viață demnă!

spalatorie 2

Articol adaugat de: Alina Maria