Podcastul "Mai Departe": Discuții Profunde despre rolul Mass-Mediei și Societății Civile în Parcursul European al Moldovei



Un nou episod al podcastului “Mai Departe” cu Artur Gurău este acum disponibil, avându-l ca invitat pe Dumitru Țîra, fondator al grupului de presă Realitatea. Sunt abordate o serie de teme cruciale privind starea presei și implicarea societății civile în contextul integrării europene a Moldovei.

Dumitru

Episodul aduce în prim plan discuții despre cariera multifacetică a lui Dumitru Țîra, fondarea Publika TV, nevoia de revoluție în presa moldovenească și ascensiunea conținutului online. Se discută în detaliu beneficiile statutului de membru COR pentru Realitatea, precum și impactul MediaCOR asupra evoluției presei locale.

În lumina Summitului Comunității Politice Europene ce urmează să aibă loc la Bulboaca pe 1 iunie, se analizează oportunitățile pe care acesta le aduce Moldovei și influența pe care o poate avea asupra negocierilor pentru aderarea la UE.

Dincolo de aspectele legate de presă și politica europeană, episodul aduce în discuție implicarea cetățenilor în desfășurarea summitului și importanța spiritului de comunitate.

Într-o eră în care mass-media joacă un rol esențial în formarea opiniilor și în promovarea dialogului, acest episod al podcastului Mai Departe oferă perspective valoroase despre direcțiile pe care Moldova ar trebui să le urmeze pentru a se integra mai bine în contextul european.

Vă invităm să ascultați acest episod și să vă alăturați conversației.

Podcastul Mai Departe este dezvoltat de Rockit Moldova si este sprijinit de Western NIS Enterprise Fund, care susține proiecte de transformare și inițiative care promovează reformele în Ucraina și Moldova.