LeaderSHE la o lecţie de succes cu Rodica Ciorănică şi Masterclass alături de BABOR Cosmetics

Distribuie prietenilor:


974461 364395543739746 1633557128 nSâmbăta de 6 decembrie a fost petrecută într-un mod frumos de fetele echipei LeaderSHE-Young Women Leaders’ Academy. Într-o atmosferă prietenoasă şi sinceră, participantele s-au inspirat din povestea de viaţă a jurnalistei Rodica Ciorănică. Experienţa de 10 din cadrul unei reviste de top din ţară, dar şi munca de la TV au consacrat-o pe Rodica în topul celor mai buni oameni media din Republica Moldova. Pe lângă biografia impresionantă, jurnalista le-a oferit multe sfaturi fetelor cum ar fi, să îşi asculte intuiţia şi inima, să creadă în visele lor şi să muncească pentru ele, să înveţe bine şi să citească dar cel mai important, să rămână oameni modeşti.

Vedeta şi-a împărtăşit temerile dar şi dorinţele pe care le doreşte să fie materializate. “Îmi doresc o casă pe malul unui lac, o casă cu pereţii din sticlă unde să organizez cele mai frumoase evenimente pentru femei, pentru domnişoare, alături de un pahar cu vin”, a spus Rodica.

babor

După un discurs motivaţional, participantele au avut parte de un master class de frumuseţe şi make up de la compania de cosmetice BABOR. Olga Safronova şi Olga Liutikova le-au oferit participantelor informaţii utile cu privire la reguli de îngrijire a tenului, de aplicare a machiajului, toate pentru a accentua individualitatea şi naturaleţea fiecăreia.

Fetele au rămas încântate de cele două întâlniri, fiind în aşteptarea următoarei întîlniri care va avea loc pe data de 13 decembrie.


Distribuie prietenilor:


helpVă place portalul CIVIC.MD? Vă invităm să contribuiți lunar cu suma de 1 Euro pentru menținerea portalului.

Click AICI pentru a contribui lunar  (Card Bancar sau PayPal)

Toate serviciile comerciale oferite de portal până recent au fost suspendate. Dacă reușim să acoperim minimul necesar din aceste contribuții - toate spațiile pentru bannere vor fi oferite gratuit organizațiilor necomerciale sau agenților economici cu puternice elemente de responsabilitate socială. Absolut toate serviciile vor fi gratuite! 

Sperăm că vă veți alătura! 

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet