LeaderSHE în continuă acţiune!

Distribuie prietenilor:


Ultima sâmbătă din luna noiembrie le-a găsit pe fetele de la LeaderSHEYoung Women Leaders’ Academy în plină desfășurare a cursurilor și întâlniri cu Femei excepționale.În prima parte a zilei, Tinerele de astăzi, Liderele de mâine s-au întâlnit cu Bucătarul Ambasadorului SUA la Chișinău, Petru Scalețchi, care le-a arătat câteva exemple de amplasare a tacâmurilor şi le-a instruit cum să le folosească în cel mai potrivit şi corect mod. Petru a ţinut să le spună fetelor că :”O femeie lider care se respectă şi ţine la imaginea sa,va şti cum să mînuiască tacîmurile şi ce atitudine să ia atunci cînd este invitată la restaurant.

În partea a doua a zilei, participantele s-au întîlnit cu Olga Safronova, care le-a împărtăşit istoria sa de succes şi cea a salonului de produse cosmetice unde activează în calitate de manager. Tot ea a organizat un joc psihologic prin intermediul căruia participantele au reușit să se descopere mai bine pe site si pe colegele lor  

Gazda întâlnirii, restaurantul Zen Sushi a oferiit o degustaţie specială de sushi pentru fete.

La final, participantele s-au ales cu cadouri din partea Prietenilor LeaderSHE – compania de cosmetice Babor, Fitness Class și restaurantul Zen Sushi.

Următoarea sesiune le promite participantelor o întâlnire cu multă energie cu una din femeile puternice ale Republicii Moldova precum si un Masterclass din partea unui din Prietenii LeaderSHE.


Distribuie prietenilor:


helpVă place portalul CIVIC.MD? Vă invităm să contribuiți lunar cu suma de 1 Euro pentru menținerea portalului.

Click AICI pentru a contribui lunar  (Card Bancar sau PayPal)

Toate serviciile comerciale oferite de portal până recent au fost suspendate. Dacă reușim să acoperim minimul necesar din aceste contribuții - toate spațiile pentru bannere vor fi oferite gratuit organizațiilor necomerciale sau agenților economici cu puternice elemente de responsabilitate socială. Absolut toate serviciile vor fi gratuite! 

Sperăm că vă veți alătura! 

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet