Cerere de ofertă: Elaborare tururi virtuale

Distribuie prietenilor:


Cerere de oferte (CdO)

 

Număr:                                   CdO_02/20

Data emiterii:                          29 mai, 2020

Termen limită pentru oferte:     7 iunie, 2020

Descriere:                               Elaborarea tururilor virtuale pentru membrii Moldova Fruct

Pentru:                                   Asociația Producătorilor și Exportatorilor de Fructe „Moldova Fruct”

Punctul de contact: procurement@moldovafruct.md

Adrian Cojocaru – Șef Departament Marketing

Asociația Producătorilor și Exportatorilor de Fructe „Moldova Fruct” este o uniune de persoane juridice care întrunește peste 180 întreprinderi membre care activează în sectorul horticol, marea majoritate producători și exportatori de fructe.

Un obiectiv esențial al organizației este dezvoltarea și diversificarea piețelor de export pentru întreaga gamă de fructe produse de către membrii asociației: mere, prune, cireșe, caise, struguri de masă, dar și produse procesate.

O activitate propusă în contextul actual, este elaborarea de tururi virtuale la câteva companii membre ale asociației (7-10 companii), care dispun de plantații și facilități post-recoltare moderne, precum și unul general de prezentare însăși a Asociației. Aceste tururi urmează a fi incorporate pe o pagină dedicată a site-ului moldovafruct.md.

În contextul expus Asociația Moldova Fruct lansează concursul de selectare a uneia, sau mai multe companii (în dependență de gradul de specializare a potențialilor ofertanți) care să elaboreze aceste turui și să le integreze în site-ul asociației.

Ofertanții sunt responsabili să se asigure că ofertele lor sunt primite de Moldova Fruct în conformitate cu instrucțiunile, termenii și condițiile descrise în prezenta Cerere de ofertă (CdO). Nerespectarea instrucțiunilor descrise în această CdO poate duce la descalificarea (neluarea în calcul) a ofertei respective.

Termen limită și protocol

Ofertele trebuie expediate până 7 iunie, 2020 prin e-mail la adresa procurement@moldovafruct.md

În corespondența privitoare la prezenta CdO rugăm să vă referiți la numărul acesteia: CdO_02/20. Ofertele primite după data specificată vor fi considerate ca fiind cu întârziere și pot fi luate în considerare doar la discreția Moldova Fruct.

Întrebări

Întrebările de esență sau de ordin tehnic sau administrativ referitoare la această CdO pot fi adresate până pe data de 4 iunie 2020 pe adresa  procurement@moldovafruct.md.

Întrebările trebuie prezentate în scris; mesajele voce sau apelurile telefonice nu vor fi acceptate. Întrebările și solicitările de clarificare și răspunsurile pe care Asociația Moldova Fruct le consideră de interes și pentru alți ofertanți vor fi difuzate către toți potențialii ofertanți care și-au manifestat interes în prezentul concurs. Vor fi considerate oficiale doar răspunsurile oferite în scris și vor purta valoare în procesul de evaluare ulterioară a ofertelor prezentate. Orice informații verbale primite nu ar trebui considerate ca răspuns oficial la orice întrebări referitoare la această CdO.

Descarcă RfQ.


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet