Proiectul de Competitivitate din Moldova: RFQ-2020-037-01 Procurarea luminilor decorative exterioare pentru pensiunile rurale din Republica Moldova

Distribuie prietenilor:Proiectul de Competitivitate din Moldova (aici „Proiect” sau „Proiectul de Competitivitate”), finanțat de către Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și Suedia implementat de către Chemonics International Inc. are scopul de a susține strategia Guvernului Republicii Moldova de creștere orientată spre export și investiții. Proiectul va continua realizările atinse anterior, punând noi accente pe dezvoltarea capitalului uman și intervențiile la nivel de industrii și de țară. Proiectul va sprijini sporirea capacității locale, spiritul antreprenorial, legăturile de piață, competitivitatea, inovația și creșterea în industriile cheie pentru Proiect - vinicolă și turism, tehnologii informaționale și a comunicațiilor (TIC), și industria ușoară.

Proiectul de Competitivitate și-a asumat angajamentul să sprijine dezvoltarea produselor turistice din Moldova și pensiunile din mediul rural în curs de dezvoltare. Drept urmare, MCP va suporta unele costuri suplimentare cu privire la achiziționarea de bunuri pentru amenajarea spațiilor în aer liber, cu scopul de a îmbunătăți zonele de relaxare și de a oferi mai multe posibilități pentru vizitatori să se bucure de șederea lor în pensiunile rurale și vinării.

Ofertanții, în cadrul acestui apel de cotații (denumit în continuare RFQ), sunt responsabili pentru a se asigura că ofertele sunt primite de către Chemonics, în conformitate cu instrucțiunile, termenii și condițiile descrise în acest RFQ. Nerespectarea instrucțiunilor descrise în acest RFQ poate duce la descalificarea ofertelor.

Prezentarea ofertei și data limită: Ofertele urmează a fi depuse nu mai târziu de ora 17:00, ora locală  Chișinău, 27 aprilie 2020.  Ofertele  pot  fi  expediate  la  adresa  de  email: procurement@chemonics.md.

Întrebări: Întrebările referitoare la cerințele tehnice sau administrative ale prezentului RFQ pot fi adresate nu mai târziu de ora 14:00, ora locală Chișinău, 21 aprilie 2020 prin email la adresa procurement@chemonics.md.

Pentru detalii, accesați Cererea de oferte aici.  


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.