Avertizare
  • JUser: :_load: Imposibil de încărcat utilizatorul cu ID: 62

CARAVANA ADMITERII A SCOLII DE STUDII AVANSATE IN JURNALISM A POPOSIT, JOI, LA BALTI

Distribuie prietenilor:


Centrul "Pro-Europa" din Balti a gazduit, joi, Caravana Admiterii a Scolii de Studii Avansate in Jurnalism, care este un proiect al Centrului Independent de Jurnalism (CIJ), derulat al doilea an consecutiv, informeaza Agentia Monitor Media.

Baltiul este penultima localitate care a gazduit Caravana Admiterii in deplasare. Maine, 25 mai, Caravana va finaliza in deplasare la Tiraspol, a precizat Vitalie Dogaru coordonatorul academic al Scolii.

Caravana Admiterii a fost initiata la 17 mai, cand primul popas a fost facut la Cahul. Ulterior, au urmat prezentari a Scolii de Studii Avansate in Jurnalism la Comrat, iar la Chisinau, in incinta CIJ, Caravana Admiterii va fi functionala intre 27 mai si 15 iunie.

In cadrul Caravanei Admiterii doritorii de a-si aprofunda studiile in domeniul jurnalismului sunt informati despre oportunitatile pe care le ofera Scoala de Studii Avansate in Jurnalism. In acest an, la Scoala de Studii Avansate in Jurnalism, vor fi admiti 20 studenti, dintre care zece vor beneficia de burse.

Scoala de Studii Avansate in Jurnalism este un proiect al CIJ, in colaborare cu Scoala de Jurnalism a Universitatii din Missouri (SUA) si Centrul de Formare Profesionala a Jurnalistilor cu sediul la Paris (Franta).

AGENTIA DE MONITORIZARE A PRESEI "MONITOR MEDIA"

 

 


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet